Nyheder
imported

Sol og Strand vil skabe mere liv i lokalsamfundet

Bureauet vil sikre flere gæster i Blokhus om vinteren ved at synliggøre områdets mange oplevelser

Tekst: Presse Foto: Poul Nymark

Flere end 800.000 danskere tager normalt til udlandet på ferie i løbet af årets første tre måneder.
Men mange er formentligt forhindret i at rejse til udlandet denne vinter på grund af pandemien og derfor overvejes alternative oplevelser i Danmark.
Sol og Strand har i den forbindelse lanceret et tiltag, som skal synliggøre de mange gode oplevelser, der er forbundet med en sommerhusferie – også om vinteren.

Områdets oplevelser
– Vi ønsker at italesætte lokalområdets oplevelser, og her har vi brug for hjælp fra de erhvervsdrivende. Det er ganske gratis at være med, og helt konkret vil vi fortælle om de lokale oplevelser ved at inkludere lokal information. Det sker både under en sektion på vores hjemmeside, i vores velkomstbrev og via en side i velkomstkuverterne samt på vores app til feriegæsterne, siger bureauchef Julia Spiess og tilføjer.
– Lige nu er vi naturligvis udfordret af en omfattende nedlukning men i takt med at vaccinen bredes ud, vil samfundet gradvist åbne igen, og til den tid higer vi efter oplevelser, vurderer Julia Spiess.
Hun opfordrer derfor  lokale erhvervsdrivende til at kontakte Sol og Strands Blokhus-kontor hvis man ønsker at deltage i initiativet.

Mange muligheder
Mulighederne for oplevelser er mangfoldige.
Det kan eksempelvis være rideture i naturen, leje af cykler til mountainbiketure, saunatur efter vesterhavsbad, male- eller keramikkursus, en lokal byguide der viser rundt, madlavningskursus med lokale råvarer, besøg på det lokale gindestilleri, saltsydning, restauranter, cafeer, butikker etc.
– Med dette initiativ kan vi være med til at skabe opmærksomhed omkring lokale oplevelser, inspirere gæsterne og dermed være med til at skabe trafik til lokalområdets erhvervsdrivende. Desuden er det medvirkende til, at man som gæst tager hjem med flere gode oplevelser og minder i bagagen, fastslår bureauchefen.

Læs om fantastiske oplevelser og events