Brovst

Sommer og kunst på Bratskov

Dette års sommerkunstskole i Jammerbugt Kommune blev skudt godt i gang, da 65 forventningsfulde børn mødte op mandag morgen i uge 26.
Selvom ugen startede ud med regnvejr, var der masser af glæde hos børnene, som kunne rykke indenfor på Bratskov og i Brovst Sport- og Kulturcenter og deltage på de forskellige hold:

  • Skulptur og billedkunst
  • Dans
  • Vi bygger sæbekassebiler
  • Papirkunst.

Sommerkunstskolen er for børn, der er fra 7 til 12 år, og den foregår hvert år i uge 26.
– Sommerkunstskolen er en af de allerbedste traditioner. Hvert år får eleverne en fantastisk uge med læring, kunst og nye bekendtskaber – og så i smukke omgivelser på Bratskov. Det glæder mig meget, at vores fine gamle herregård bruges på denne vis, og at vi kan tilbyde vores børn denne kvalitetsoplevelse, siger Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget.
Det har i år støttet Sommerkunstskolen med 43.000 kr. Desuden er Sommerkunstskolen støttet af Børns Møde Med Kunsten, KulturKANten.

Sjov og læring
Undervisningen bliver varetaget af professionelle, kunstneriske undervisere, og der er mulighed for både fordybelse og læring – samtidig med at man har det rigtig sjovt.
– Det er meget vigtigt, at børn fra en tidlig alder stifter bekendtskab med kunst, og at de selv får lov til at være skabende, og det er jo lige præcis det, som Sommerkunstskolen kan tilbyde. Sommerkunstskolen er et meget fint tilbud til vores børn i sommerferien”, siger næstformand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget, Kiki Bach.

Alle er velkomne til fernisering og opvisning 1. juli kl. 13
Ugen afsluttes med offentlig fernisering og opvisning fredag 1. juli kl. 13, hvor alle er velkomne. Helle Bak Andreasen holder ferniseringstalen. 

Læs om fantastiske oplevelser og events