Blokhus

Sommerens loppefund

GUIDE: Gå på jagt og find de skjulte skatte i butikker og markeder

ANNONCØRBETALT INDHOLD:

Langs Vestkysten i Nordjylland, finder man en perlerække af spændende og unikke loppefund. Kystområdet imellem Blokhus og Løkken, med sin smukke natur og rige historie, er et sandt paradis for loppeentusiaster og samlere.
Når man begiver sig ud på jagt efter loppefund, er der mange skatte at opdage. De små, hyggelige kystbyer og landsbyer langs ruten byder på et væld af antikvitetsbutikker, loppemarkeder og genbrugsbutikker. Her kan man finde alt fra gamle møbler og retro-stel til sjældne bøger og malerier.

Butikker med genbrug

I Pandrup hos Kræmmerland finder du Nordjyllands største loppemarked.
En stor forretning, som har åbent hver dag hele året, hvor man gå på opdagelse på hylderne fyldt med vintage, tøj, sko, tasker og alt til bolig og have. Det er en fantastisk måde at tilbringe en dag, mens man leder efter unikke fund og souvenirs.
Der er også mulighed for at finde skjulte skatte i de mindre byer og landsbyer.
Fortsætter man ud af Pandrup kan du besøge Kræmmerhuset

Forretningen er beliggende i landsbyen Kaas på Langgade 8.
Et sandt mekka med loppefund i alverdens afskygninger. Butikken har åbent hver dag fra kl. 10.00 – 17.00, og der er masser af muligheder for at gå på jagt iblandt tøj, dyreartikler, køkkenudstyr og meget mere.

Loppemarkeder i Saltum

Længere nordpå i Saltum kan man også finde en spændende genbrugsbutik på Håndværkervej 4.

En antikvitetsforretning, der drives af Lions Hvetbo.

De holder egnens største loppemarked fra kl. 10-13.00 på udvalgte dage.

Stedet er kendt for deres loppemarkeder med stort udvalg af møbler, tæpper, krukker, bøger, glas, lamper og boliginteriør.

Alt hvad hjertet måtte begære.

Måske falder du over en gammel keramisk potte, der gemmer sig i en af de lokale genbrugsbutikker, eller måske et smukt retromøbel, som kan dekorere dit hjem på en helt unik måde.

Loppemarkeder i Saltum 2023

Antikviteter og populær antikmesse

Længere mod nord – hos butikken Gule Længe Antik i Lønstrup er der mulighed for at gå på jagt efter endnu flere unikke loppefund.

En særlig antikvitetsbutik med specielle varer helt tilbage fra år 1700, der kan mixes og matches med den moderne nordiske stil, der kan gøre din personlige indretning helt unik.

Butikken er beliggende på Lønstrupvej 58. Om sommeren er der normalvis åbent tirsdag-søndag kl. 12-16, men der er også fleksibilitet, og der kan aftales et besøg.
Forretningen er også altid vært for den populære messe Løkken Antikmesse, som afholdes hvert år i starten af august.
Messen har været afholdt de sidste 46 år og er Danmarks ældste.

I 2023 finder den sted 3. – 6- august i Løkken Hallen på Søndergade 42 fra kl. 11-17.
På messen finder du professionelle antikvitetshandlere, som præsenterer et bredt udvalg af deres bedste ting inden for antik, kunst og design. Her vil du kunne finde ting, som du sjældent finder andre steder.

Gå på opdagelse

Uanset hvor man bevæger sig langs Vestkysten i Nordjylland, er der altid mulighed for at gøre spændende loppefund. Det er en fantastisk måde at dykke ned i områdets kultur og historie, samtidig med at man støtter lokale forretninger, velgørenhed og bidrager til hele genbrugstanken.
Så hvis du er en loppejæger eller bare elsker at udforske unikke genstande, er en tur langs Vestkysten i Nordjylland et must.

Gå på opdagelse, lad dig overraske og find dine egne loppefund i dette fantastiske hjørne af Danmark.

God jagt.

Læs om fantastiske oplevelser og events