Nyheder
imported

Sommerhus fra Feriepartner er Europas bedste

Udlejningshus i Hune vinder EM i kategorien wellness.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Hvert år kåres de bedste sommerhuse i Europa, og for 2. år i træk kan Feriepartner Blokhus bryste sig af, at et af bureauets sommerhuse har vundet EM.
Det er den europæiske brancheforening, European Holiday Home Association, som hvert år kårer en vinder og dermed europæisk mester i 9 forskellige kategorier, og uddelingen har netop fundet sted i Malaga i Spanien.

Stærkt finalefelt

Feriepartners skønne hus BL1777 på Lyngbakkevej 10 i Hune løb med sejren i kategorien ”Best Health and Wellness Holiday Home”.
Førstepladsen blev hentet trods et stærkt finalefelt med huse fra Kroatien, Italien og England.
– Vi er utroligt stolte over, at vi kan konkurrere med store feriedestinationer i sydens sol og tilmed løbe med sejren. Vi synes jo, at Blokhus er en dejlig destination med en masse aktiviteter hele året, og vi står med et stærkt brand i Blokhus, siger salgschef Michael Bisgaard, Feriepartner Blokhus.
– Når vi modtager så flot en pris, så bekræfter det os blot i, at vi bliver bemærket, også på den ”store scene”. Det er et skulderklap til hele destinationen og alle, som er med til at udvikle området, siger han.
Sidste år vandt Feriepartner Blokhus kategorien ”Best pet Holiday Home” med sommerhuset BL1724 på Revlingevej 42, Saltum.

> Lej et sommerhus i Blokhus hos Feriepartner

> Læs også: Turistsæsonen bliver stadig længere i Blokhus

 

Læs om fantastiske oplevelser og events