Nyheder
imported

Sommerhusmarkedet trodser Corona

Vesterhavet og skoven har ikke ændret sig - og føles trygt. Med et rekordsalg i april og en fantastisk påske, har EDC Danebo Blokhus solgt 48 huse i år, trods Corona.

Vesterhavet er her stadig. Skoven og klitlandskabet ligner sig selv. Ingenting har i virkeligheden forandret sig, men alt er alligevel anderledes. Gadebilledet ligner ikke sig selv.  – Med et rekordsalg i april og en fantastisk påske, har vi solgt 48 huse i år, trods Corona.Telefonen er blevet vores bedste ven. Rigtig meget – og mere end man tror – kan klares over telefon, mail, Skype osv, siger Erik Nørgaard Thuesen, Partner, EDC Danebo Blokhus. 

Flere og flere synes om sommerhusferier

Flere og flere nordjyder kigger sig i dag om efter et charmerende sommerhus langs vestkysten, både som investering men også for at kunne holde ferie i Danmark. – Udsigterne til en ferie sydpå kender vi ikke og det kan være med til at skabe en øget interesse for sommerhusmarkedet, siger Erik Nørgaard Thuesen.

I en stressende hverdag med mange gøremål, giver det ro at kunne sætte sig ud i sin bil og køre direkte til ferieboligen uden besværlig booking af fly, hotelværelse og så videre. Derudover er klimaet i stigende grad kommet på dagsordenen i forhold til ferie, og her er fly jo ikke ligefrem kendt som en bæredygtig transportmetode. – Bliver man i stedet hjemme i Danmark, er der desuden gode muligheder for at tage eksempelvis cykel eller kajak med, så man kan opleve den skønne natur uden at belaste miljøet unødigt, fortsætter han. 

En investering

Mange ser også sommerhuset som en økonomisk investering, en investering, som man samtidig kan have glæde af. Og hvis man ikke har lyst til at bruge huset selv, men i stedet skabe mere økonomisk overskud, er der også flere som bruger muligheden for at udleje sommerhuset til feriegæster i området. – Der er stadigvæk godt gang i sommerhusmarkedet, og man kan trygt få en vurdering af sommerhuset eller tage på 1 til 1-fremvisninger, fortæller Erik Nørgaard Thuesen og tilføjer: – Uanset om man overvejer at sælge eller leder efter drømmesommerhuset, så er vi klar til at tage imod vores kunder. Vi har altid håndsprit med til salgsvurderinger og fremvisninger. Vi undgår at give hånd og holder lidt mere afstand – men man får som altid et stort smil fra os.

Læs om fantastiske oplevelser og events