Nyheder
imported

Sommerkoncerter på plads

Jammerbugt Kommune og TV2/Nord præsenterer ikke mindre end et musikalsk festfyrværkeri på torvet i Blokhus med ny scene og formidable kunstnere til dette års sommerkoncerter.

Jammerbugt Kommune og TV2/Nord præsenterer ikke mindre end et musikalsk festfyrværkeri på torvet i Blokhus med ny scene og formidable kunstnere til dette års sommerkoncerter.

Sommerkoncerter på torvet i Blokhus er efterhånden en sommerklassiker og også i år, er der lagt op til musikalske fristelser af de helt store. Til med er rammerne blevet endnu bedre. Jammerbugt kommune er nemlig i disse dage i gang med at ombygge scenen.

– Koncerterne afvikles på en helt ny og smuk scene. Scenen flyttes, så publikum får bedre mulighed for at nyde musikken og musikkvaliteten forbedres betragteligt med den nye placering.  Og scenen bliver betydeligt større, hvilket giver de optrædende kunstnere bedre muligheder for at performe, udtaler teknisk chef for Jammerbugt Kommune Knud Nørgaard.

Anlægsarbejdet med den nye scene er snart færdigt. Foto: Lars Bisgaard – Update Blokhus Avis / blokhus.dk

Anne Dorte Michelsen slutter koncerterne af den 6. august. Foto: Pressefoto

Også borgmester Mogens Gade er tilfreds med, at scenen bliver større og flyttet.

– Det giver os helt nye muligheder og det giver både borgere, turister og tv-seere en endnu bedre oplevelse end tidligere, som vi glæder os til at præsentere live og på tv, siger borgmesteren.

Koncertprogrammet byder på et meget godt varieret og spændende program.

– Publikum kan blandt andet opleve Thomas Buttenschön, Michael Carøe, Mike Andersen, Jordans Drive, Søren Sko og Julie Fabrin og Anne Dorte Michelsen. I år vil en række af de seks koncerter på torvet være en smule anderledes end tidligere.  Solisterne vil nemlig blive bakket op af ”TV2/Nord All Stars”, der henover sommeren vil fungere som fast husorkester til koncerterne, fortæller programchef Robert Bedsted for TV2 Nord.

2. juli starter Thomas Buttenschön rækken af TV2 Nord koncerter. Foto: Pressefoto

Husorkesteret består af en række af Danmarks allerbedste koncertmusikere, der alle har mange års erfaring fra den danske musikscene. Blandt andet har de vundet stor respekt, som en del af det landskendte underholdningsband ”Le Freak”, der igennem årene har givet hundredvis af koncerter over hele Europa.

Der bliver fart over feltet den 23. juli når Jordans Drive går på scenen. Foto: Pressefoto

Koncertrækken: 
2. juli: Thomas Buttenschön sammen med TV2/Nord All Stars Band

9. juli: Michael Carøe sammen med TV2/Nord All Stars Band

16. juli: Mike Andersen sammen med TV2/Nord All Stars Band

23. juli: Jordans Drive

30. juli: Søren Sko og Julie Fabrin (medkomponist til MGP-vindersangen) sammen med TV2/Nord All Stars Band

06. august: Anne Dorte Michelsen sammen med TV2/Nord All Stars Band

Er man til de gode gamle Sinatra melodier kan man glæde sig til Michael Carøe den 9. juli. Foto: Pressefoto

Søren Sko og Julie Fabrin, sidstnævnte medkomponist på den danske vindersang til årets internationale Meldodi Grand Prix, optræder den 30. juli. Foto: Pressefoto

Mike Andersen giver den fuld gas den 16. juli. Foto: Morten Rygaard

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events