Nyheder
imported

Sommerkoncerterne afsluttes med Die Herren

Die Herren er måske det orkester i verden, der formår at viderebringe U2´s musik mest autentisk og nærværende – og de skal slutte sommerkoncerterne af med et brag.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Når den sidste sommerkoncert afholdes på Torvet i Blokhus på torsdag d. 10. september, bliver det med Die Herren.  – Die Herren er måske det orkester i verden, der formår at viderebringe U2´s musik mest autentisk og nærværende – ud over selvfølgelig U2 selv. De evner til at formidle musikken med nerve, intensitet og autenticitet er ud over det almindelige og giver sangene et nyt liv på deres egen kyndige og nærværende måde, fortæller Jannie Ratke O’Connor fra VisitJammerbugten begejstret.

Program

Programmet for de mange sommerkoncerter har været præget af kendte og populære navne, men der har også været sammensat et program, der appellerer til et utroligt bredt publikum.  – Die Herren leverer bare en super lyd og er meget autentiske. Man kan faktisk ikke høre forskel. Forsangeren er helt eminent og har en fantastisk kontakt til publikum. Alle tiders band, som bare gør sig umage og giver en god oplevelse, forklarer Karl Korfits som er medarrangør på de populære sommerkoncerter på Torvet. Han tilføjer, at Die Herren formår at slutte sommerkoncerterne af med et brag – og til glæde og gavn for det brede publikum. På Torvet i Blokhus vil der torsdag være musikalsk liv fra kl. ca. 18.30 når Romhandleren igen går på scenen. Klokken 20.30 overtager Die Herren scenen og festen fortsætter.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events