Brovst
imported

Sommersang på Bratskov blev en kæmpe succes

BROVST: Event med sommersang i Herregården Bratskovs smukke park trak gæster til

Tekst og foto: Presse

Der er nu gået en lille måneds tid og succesbølgerne er ved at lægge sig oven på den store sommersang-succes i Herregården Bratskovs smukke park.

Flere end 500 personer havde løst billet til Sommersang På Bratskov – langt flere end initiativgruppen havde håbet på, fortæller Karsten Højen på vegne af arrangørerne.

Og til trods for ikke mindre end to af de fem solister måtte melde afbud på grund af tilskadekomst og alvorlig sygdom, lykkedes det arrangørerne at finde top kvalificerede afløsere, så programmet udover et utrolig veloplagt HerregårdsOrkester, bestod af rocklegenden Henning Stærk, Skotsk-Irske Shamrock, Rasmus Dissing, Anders Mikkelsen og Thomas Kjellerup.

Henninv stærk

De gjorde det alle rigtig flot og nok især Rasmus Dissing modtog stående ovation flere gange. Og den nordjyske sanger og sangskriver Anders Mikkelsen høstede også kæmpe bifald.

Styringen af aktiviteterne på scenen var lagt i hænderne på Bo Larsen fra Giro 413. Og han viste sig yderst kompetent og styrede på bedste vis slagets gang. Og han sang endda en enkelt swingende blues med HerregårdsOrkestret som backing.

I nær fremtid vil bestyrelsen for foreningen Sommersang På Bratskov tage stilling til om succesen skal gentages næste år og evt fortsætte kommende år. Men hvis det var op til det højstemte publikum at bestemme, er der vist ingen tvivl, afslutter Karsten Højen.

Læs om fantastiske oplevelser og events