Nyheder
imported

Spar i Hune udvider og bygger om

7 år efter åbningen er det tid for en fornyelse og forbedring.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Det er 7 år siden, at Spar i Hune åbnede og dermed er det blevet tid til at se på forretningen med nye øjne, mener indehaver Lasse Nielsen.

Under ét tag

– Der er jo sket meget på 7 år, og vores kunders krav og forventninger har ændret sig, sier Lasse Nielsen.
– Det er ingen hemmelighed, at vi har haft nogle gode år, fordi vi har en stor opbakning fra både fastboendes og turisters side, og derfor er en ombygning og udvidelse en naturlig udvikling, siger Lasse Nielsen.
Samtidig er der områder, hvor der er mangel på plads, og derfor bliver Spar udvidet med yderligere cirka 180 kvadratmeter og når dermed op på et areal på 1.150 kvadratmeter.
– Det giver os mulighed for i endnu højere grad, at være supermarkedet, hvor det hele er samlet under ét tag.

Masser af kvalitet

Ombygning betyder, at indgangspartiet ændres, så arealet under halvtaget bliver lagt til butikken.
Det samme gør en del af lageret, og der bliver opført et nyt lager.
– Desuden kommer vi i den grad til at flytte rundt på varerne, og vi gearer hårdt op inden for vin, grøntsager, bager, kød og delikatessen. Vi vil meget gerne åbne delikatessen, men det krævet at vi kan finde folk til det, og det er svært, siger han.
Lasse Nielsen tilføjer, at det ikke er tilfældigt, at det ikke er pastaskruerne, der skrues op for, men vin, grønt og kød af rigtig god kvalitet.
– Det er disse varer, man går efter, hvis man har fri eller holder ferie og vil lave sig en god madoplevelse, siger Lasse Nielsen og oplyser, at den nye butik står klar til påske.

Læs om fantastiske oplevelser og events