Springcenter jetsmark
Nyheder

Springcenter åbner i Pandrup

Dørene slås op 15. september 2023

15. september 2023 åbnes dørene til et nybygget springcenter i Jetsmark Idrætscenter, oplyser PGU Gymnastik i en pressemeddelelse.

En 3. hal med springgrave, pommes frites grav, fast tracks, gulvtrampoliner og meget mere.

Det hele designet til springgymnaster i alle aldre af PGU-gymnaster, som har været passioneret i mange år.

Den 900 m2 store hal har facade mod vest og Bredgade, så man vil kunne se aktiviteterne lyse op i vintermånederne, når man kører forbi, da der er glasfacade. Den nyanlagte cykelsti snor sig langs facaden, så man bliver ”budt indenfor”, når man går tur eller cykler forbi.

Den transparente facilitet har været målet hele tiden – det skulle være let og lækkert at se på. Vi må erkende, at det virkelig er lykkes arkitekterne at ramme plet!

På 1. salen er der lavet en ny multisal over lidt under halvdelen af springcentrets længde, hvor motorikredskaber og rekvisitter vil have sin plads. En mindre sal, hvor dans, lege og mange andre tiltag vil blive aktuelle.

Springcenter jetsmark

PGU Gymnastik springer højt

PGU Gymnastik lejer timer i stribevis i Springcenteret og sæsonen starter i gymnastikforeningen mandag 18. september.

-Vi har fået mange nye instruktører og hold i år. Interessen for det nye Springcenter er virkelig stor. Instruktører, ledere og gymnaster har ventet på denne åbning i spænding meget meget længe.
Det bliver et kæmpe løft til gymnastikken i området, fortæller Inger Kristensen, PGU Gymnastik.

I mange år har instruktører, hjælpeinstruktører, spirer og gymnaster slæbt de tunge redskaber, baner og rekvisitter frem og tilbage. Nu ser vi frem til en langt større tilgængelighed, da det meste vil komme til at stå fremme i det nye springcenter.

Vi tager forskud på glæderne fredag 15. september kl. 16-18, hvor nuværende og tidligere gymnaster er inviteret til at springe i det nye springcenter. Instruktører står klar til at tage imod og det bliver dejligt at være de første til at prøve det hele af.

Alle andre er velkommen til uformel åbning af Springcenteret, hvor Jetsmark Idrætscenter byder på kaffe og lidt sødt. Kom og se den flotte nye Klinik for Fysioterapi Pandrup, samt PGU Fitness, som begge har åben for alle, der har lyst til at få et kig ind i alt det nye.

Læs om fantastiske oplevelser og events