Nyheder
imported

Stig og Vennerne sætter gang i årets koncertrække på Blokhus Torv

Gratis koncert hver torsdag i sommerferieugerne

Tekst og foto: Presse

Når Stig & Vennerne giver koncert, indleder Stig Rossen altid den kommende oplevelse med ordene: – Den bedste måde, vi kan hylde Bamse på, er ved at have en fest.

Stig og vennerne på blokhus torv

Og fest, det bliver der, når Stig Rossen sammen med de oprindelige musikere fra Bamses Venner spiller Flemming ”Bamse” Jørgensens mange klassikere.

Det sker torsdag 7. juli på Torvet i Blokhus, når den første af årets gratis sommerkoncerter, arrangeret af Erhvervsforeningen Destination Blokhus, finder sted.

Koncerter Blokhus torv

Folkekær sanger

Med sin karakteristiske stemme, joviale facon og sikre fornemmelse for det folkelige og syng-med sang Flemming ”Bamse” Jørgensen sig ind i den danske folkesjæl. Nu har Stig Rossen & Vennerne sat sig for at hylde den folkekære sanger og sikre, at hans vidunderlige melodier ikke går i glemmebogen og genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits som “Vimmersvej”, “Jeg elsker kun dig”, “Kongens Have”, “Hvorfor går Louise til bal?”, “I en lille båd der gynger” og mange, mange flere.

Festerkester er klar

Koncerten starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 er der festlig musik og stemning, når Festerkester indleder den musikalske aften. Det populære partyband underholder med et repertoire med hits fra 1960´erne og frem til nutidens hotte hits. Og som altid vil de glade frivillige stå klar i baren og skænke blandt andet fadøl.

– Vi håber, at mange møder op til de gratis koncerter og, at man støtter ved at besøge baren, giver en en-gangs donation eller opretter et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen.

Så er man med til at sikre, at der også fremadrettet vil være gratis sommerkoncerter med de store navne på Torvet i Blokhus, siger Jannie Ratke, eventkoordinator for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

> Se samlet koncertprogram

> Find flere events

 

Læs om fantastiske oplevelser og events