Nyheder

Stor donation til PGU Fitness

Glade modtagere af bidrag fra fond
PGU overrækkelse

PGU Fitness oplyser i en pressemeddelelse, at de har modtaget en stor donation.

Sparekassen Danmark Fonden Hvetbo’s bestyrelse – repræsenteret ved formand Christian Hem og afdelingsdirektør i Pandrup afdelingen, Rikke Madsen, besøgte PGU Fitness i Jetsmark Idrætscenter.

Anledningen var en overrækkelse af en donation på 150.000 kr. fra fonden.

Christian Hem fortalte, hvorfor fonden havde valgt at imødekomme foreningens ansøgning.

Som de væsentligste begrundelser for bevilling af donationen anser fonden PGU Fitness, som en vigtig facilitet for unge mennesker i lokalområdet og som et aktiv for Jetsmark Idrætscenter.

Der var samtidig anerkendende ros til foreningen for at kunne drive sådan et center med frivillig arbejdskraft.

Repræsentanter fra PGU Fitness udvalg og bestyrelse kvitterede med et kæmpe stort og begejstret tak for den flotte donation.

Inger Kristensen, formand for PGU, oplyser at der er søgt om tilskud til nye cardiomaskiner og understreger at denne donation er en meget fin og solid start.

Charlotte Thorsager Kronborg, teamleder af PGU Fitness In- & Outdoor og medlem af PGU´s bestyrelse, er jublende glad og fortæller at medlemmerne af PGU Fitness har taget godt imod det nye Fitnesscenter. Hun er sikker på, at et nyt løbebånd tilknyttet Mywellness app vil vække stor jubel og blive flittigt brugt af de mange medlemmer i alle aldre.

Det var et værdifuldt og med stor taknemlighed til Sparekassen Danmark Hvetbo Fond, at vi har modtaget donationen, afslutter Claus R. Jensen fra PGU bestyrelse og forretningsudvalg.

Læs om fantastiske oplevelser og events