Nyheder
imported

Store navne besøger Hune Kirke

Akustikken i Hune Kirke er anerkendt vidt omkring, og igen i år danner den historiske kirke ramme om en fantastisk række af sommerkoncerter

Hune:

Akustikken i Hune Kirke er anerkendt vidt omkring, og igen i år danner den historiske kirke ramme om en fantastisk række af sommerkoncerter

Tekst: Lars Bisgaard – Foto: Presse

 

”Unge Klassiske Talenter” er en del af sommerens række af koncerter i Hune Kirke.

Indtil videre har Anna Egholm og hendes broder Igor Egholm besøgt kirken, og i de kommende uger vil man kunne høre blandt andet Benedikte Damgaard og Emil Gryesten (Se omtale andet steds i avisen).

Men hvorfor går man så meget op i at vise unge talenter?

– Der er flere grunde. Der er tale om fantastisk dygtige kunstnere, som fortjener, at spille for et publikum, der sætter pris på deres kunst, fortæller Erik Normann som er en af ildsjælene der arrangerer Musik Festivalen i Hune Kirke. Og Peter Haapsaari Andersson som også er med til at stable festivalen på benene supplerer:

– Konservatorierne har skærpet dem. Nu kan publikum få glæde af deres talent og engagement. Og de unge får en tilbagemelding på den store oplevelse deres kunst er, for os der lytter. De får erfaring, og vi får en musikalsk oplevelse.

Rækken af  koncerter i Hune tæller der ud over store navne som; Michala Petri, Mahan Esfahani, Cris Minh Doky Duo, Niels Anderssons Trio og Benny Andersen.

Så der er masser af spændende højdepunkter i den kommende tid.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events