Nyheder
imported

Stort rykind til markederne

Der har i år været en fantastisk opbakning omkring loppe- og råvaremarkeder hen over sommeren

Jammerbugten:

Stort rykind til markederne

Tekst: Jane m. Jensen – Foto: Presse

– Hænderne er løftet højt op over vores hoveder, udtaler Jannie Ratke, Visit Jammerbugten Blokhus. Der har i år været en fantastisk opbakning omkring loppe- og råvaremarkeder hen over sommeren. Markederne har været spredt ud over hele området, og de aktører Visitjammerbugten Blokhus har været i kontakt med, har været forundret over, hvor mange besøgende der har været.  Selvom der har været strandvejr, er folk alligevel mødt talstærkt op.

– Det er som om, at publikum har afsat tid og penge til at bakke om omkring de forskellige tiltag. Det er blevet en stor del af oplevelsesmomentet for vores turister og lokalbefolkningen, siger Jannie Ratke.

– Ikke nok med det, men man får også en dejlig fornemmelse i maven, når man støtter op omkring genbrug. Man sparer Moder Jord for mange bekymringer. Derfor er der også stor interesse for de ærlige råvarer, som bliver dyrket og plejet med kærlig hånd rundt omkring i Jammerbugten. Der er en stor skare af entusiastiske producenter, som fremviser deres produkter på bl.a. Råvaremarkedet, udtaler Jannie.

Læs om fantastiske oplevelser og events