Aabybro

Sultanens karavane kom til Nørhalne

Flere end 50 børn blev mere end godt underholdt, da de sammen med forældre og bedsteforældre var samlet i Nørhalne Forsamlingshus tirsdag eftermiddag 5. oktober for at møde Sultanen fra Ali Babas Karavane og hans eventyragtige forestilling, der er som taget ud af 1001 nats eventyr.

Kulturen rykker ud
Med røgelse og myrra samt sjov og inddragelse blev sanserne pirret, og det var lige så populært, at borgerforeningen efter underholdningen var vært for gratis pizza og drikkevarer.
Arrangementet er en del af Jammerbugt Kommunes Kulturuge og ”Kulturen rykker Ud”, og for Nørhalne Borgerforening , som havde søgt om karavanens besøg, var det en kærkommen lejlighed til igen at mødes efter Corona-tiden, gjorde Orla Stenkjær, formand for borgerforeningen opmærksom på, da han bød velkommen.

Nye aktiviteter
Borgerforeningen har nedsat et nyt aktivitetsudvalg, som netop skal sikre nye oplevelser for blandt andre børnefamilier som supplement til de faste arrangementer som bankospil, fortæller Niels Ole Nielsen.
– Derfor er man meget velkommen til at henvende sig, hvis man har lyst til at hjælpe til med sådanne arrangementer, har gode ideer eller evt. brug for en økonomisk håndsrækning til at gennemføre en aktivitet, siger han.

Læs om fantastiske oplevelser og events