Tekst og foto: Presse
Sammen med madjonglør Leela Jung sætter SuperBrugsen Pandrup et gadekøkken op, og med fingeren på globussen udfordrer Leela dig til at lave din egen frække variant af grøn og bæredygtigt Street Food.
Sanser og smagsløg i spil
Brugsen inviterer alle unge mennesker under 25 år til at deltage. Der er begrænset antal pladser, og de uddeles først til mølle.
Det bliver med garanti en oplevelse, der sætter alle sanser og smagsløg i spil, og du får ikke lov til at beholde hænderne i bukselommen, for du skal selv have fingrene i maden.
Med glimt i øjet deler Leela gavmildt ud af tips og tricks og opskrifter.
Til slut nyder vi sammen det, som vores gadekøkken disker op med.
Street Food er bare mega cool og kækt – grøn mad kan også være en fed måde at spise på.
Det sker 9. juni kl. 15.00 til ca. 18.00, og der er tilmelding via mail til anders.soelvkaer@superbrugsen.dk
Det er for alle
Street Food er et gadekøkken, som kan poppe op, hvor det skal være, og er kendetegnet ved at servere lækre, hurtige retter fra hele verden.
Leela Jung koncentrerer sig om et grønt og bæredygtigt resultat.
– Jeg håber, rigtig mange vil kigge forbi og deltage i vores spændende besøg af Leela, hvor alle kan blive inspireret og motiveret til at forsøge nye råvarer og smage mad fra hele verden. Det er lækker mad og alle kan være med, siger Anders Sølvkær, uddeler i SuperBrugsen.
Leela Jung er indehaver af Sjælerum, autoriseret klinisk diætist samt krops- og psykoterapeut. Og så er hun en kreativ iværksætter og spilopmager, som altid har smil på læben og glimt i øjet.
Besøger friskole
Coop har i mange år haft arbejdet med økologi, ansvarlighed for miljø og klima samt gode råvarer, og derfor har SuperBrugsen Pandrup også inviteret Leela Jung til at holde en food lab med 5. og 6. klasse på Aabybro Friskole.
Det sker om formiddagen 9. juni, hvor børnene lærer om bæredygtighed, økologi, grundsmage og kemi i mad.