Nyheder
imported

Ta´ med ud og spil golf

Lørdag d. 23. august kl. 10.00 er der ”Ta´med ud og spil golf” - dag på Blokhus Golfcenter

Blokhus:

Lørdag d. 23. august kl. 10.00  er der ”Ta´med ud og spil golf” – dag på Blokhus Golfcenter

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Blokhus Golfklub opfordrer, i samarbejde med Dansk Golf Union, klubbens medlemmer til at invitere venner, kollegaer, familie og naboer med til golf. Arrangementet er også åbent for medlemmer fra andre klubber. Det vil sige, at et medlem f.eks. i Aabybro Golfklub kan invitere en gæst med til denne dag, og man kan også tilmelde sig uden makker, hvis man ikke kender nogen der spiller golf.

Blokhus Golfcenter har i sæsonen 2014 valgt at have fokus på at skaffe nye medlemmer. Derfor afvikles der igen ”Ta’ med ud og spil golf”-arrangementet, som kan skabe en dynamik og fornyelse omkring golfen.

– I når en tur omkring driving range og putting green til træning og opvarmning, hvorefter turen går til den store bane, hvor I skal dyste mod de øvrige deltagere i en 9-hullers Texas Scramble-turnering. Efter turneringen er der præmieoverrækkelse, spisning og hygge samt et godt tilbud til nye medlemmer, fortæller Dan Stage.

Fra den dag, man tilmelder sig, kan ens makker nemlig frit benytte træningsfaciliteterne i golfklubben i selskab med medlemmet. Det betyder, at man kan introducere vedkommende til golf i god tid forud for turneringen.

– Man har typisk ikke lyst til at komme alene, når man første gang skal sætte fødderne i en golfklub. Derfor er de eksisterende medlemmer en vigtig ressource til at skaffe nye medlemmer, afslutter Dan Stage.

Læs om fantastiske oplevelser og events