Nyheder
imported

Tilfældigt møde skabte Shoes For Julia

Julia Fabrin, kendt fra X-Factor gruppen Fireflies, og Søren Sko fra Sko/Torp er gået sammen i duoen Shoes For Julia. Tirsdag den 30. juli gæster de Blokhus

Julia Fabrin, kendt fra X-Factor gruppen Fireflies, og Søren Sko fra Sko/Torp er gået sammen i duoen Shoes For Julia. Tirsdag den 30. juli gæster de Blokhus.

Der stod intet i kalenderen om en mulig duoplade, da Julia Fabrin første gang mødte Søren Sko. Han var den garvede solist på jagt efter sange til en soloplade, og hun var den unge sangskriver med tasken fuld af nye numre.


– Jeg kendte ikke så meget til Søren Skos fortid, før vi mødtes. Jo, min mor har vist engang lyttet til Sko/Torp, forklarer Julia Fabrin med smil i stemmen.

– Ideen var, at jeg skulle skrive til ham, men det udviklede sig hurtigt helt anderledes. Vi begyndte at synge sammen, og det lød utrolig godt, siger den 25-årige sanger og sangskriver.

Også Søren Sko forlod det første møde med lyst til mere end nogle sange:

– Jeg var solgt med det samme, da Julia spillede sine numre, og jeg var overrasket over, hvor let vores stemmer smeltede sammen.

Flere møder, mange skrivedage og lange studieaftaler senere er Julia Fabrin og Søren Sko blevet til Shoes For Julia.

Veteranen og stjernefrøet

Mens Søren Sko efter mere end 20 år med soloplader og duoen Sko/Torp er kendt af de fleste med et forhold til dansk pop og rock, er Julia Fabrin stadig et nyt navn. At hun ikke vidste noget om Søren Skos meritter skyldes, at hun har boet det mest af livet i udlandet, hvor hendes forældre har arbejdet. Hun tilbragte sin ungdom i Sydafrika, og det var der, at hun begyndte at spille guitar og skrive sange som 16-årig.

I 2010 dukkede hun op på dansk tv som deltager i X Factor. Hun ankom som solist, men endte som medlem af trioen The Fireflies.


Siden har Julia Fabrin leveret sangskrivning til f.eks. stjerneskuddet Christopher, og på Sanne Salomonsen-album Tiden Brænder finder man fem sange med hendes signatur. Det er bl.a. titelsangen Minder og Hjem. Hun er også en af tekstforfatterne bag årets Internationale Grand Prix vindersang Only Teardrops.

Så der er lagt op til underholdning på allerhøjeste niveau, når Shoes For Julia træder ind på den flotte Blokhus Scene den 30. juli kl. 19.30.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events