Fjerritslev

To nye assistentklinikker i Jammerbugt

Antallet af sygepleje- og assistentklinikker udvides i Jammerbugt Kommune.
Derfor etablerer kommunen klinikker i Fjerritslev og Kaas. Det blev besluttet på kommunalbestyrelsens møde torsdag aften 24. juni.

Tættere på borgerne
Flere klinikker tættere på borgerne skal gøre det nemmere at tilbyde forebyggende og rehabiliterende tilbud til borgerne i Jammerbugt Kommune.
– Med to nye klinikker i Kaas og Fjerritslev udvider vi borgernes muligheder for at få nære sundhedsydelser. Det har stor betydning, at flere borgere får kortere afstand til behandling. Der er bred politisk enighed om, at vi ønsker at tilbyde nærhed, fleksibilitet og kvalitet ind i sundhedstilbuddene til kommunens borgere, fortæller borgmester Mogens Christen Gade.

Placeringerne
Klinikken i Fjerritslev bliver placeret i tilknytning til den eksisterende sygeplejeklinik på Parkvænget. Det giver mulighed for et arbejdsfællesskab med faglig sparring og udvikling med de faggrupper, der allerede er på adressen. Ligesom borgerne kan modtage flere sundhedsydelser samme sted.
I Kaas kommer klinikken til at ligge i et ubenyttet serviceareal på Kaas Plejecenter i et område, der er afgrænset fra selve plejecenteret. På begge klinikker vil social- og sundhedsassistenter tage imod og behandle borgerne.

Læs om fantastiske oplevelser og events