Nu også liv i selskabslokalerne i den tidligere V. Hjermitslev Kro
– Til 1. marts er det et år siden, at Kristian Mortensen sørgede for, der kom nyt liv og atter blev rumsteret med potter og pander i køkkenet på den gamle V. Hjermitslev Kro.
Travlhed fra starten
Han rykkede nemlig ind for at tilberede mad ud af huset, og siden har han haft
så travlt på den gode måde, at han har ansat endnu en kok, Karina Ramskov, samt
eleven, Sebastian Henriksen.
– Jeg troede, det bare ville være mig, der skulle gå her og hygge sig. Jeg havde
slet ikke regnet med, at vi skulle få så travlt, fortæller Kristian Mortensen.
Tapas, frokost og fester
Konceptet er mad ud af huset til fester og arrangementer, men også fredagsmenuer og tapas, når aftensmaden gerne må være hurtig og lækker.
Og så har han stor succes med frokostordninger til virksomheder særligt i Brønderslev, Vraa, Aabybro og Pandrup.
Der er altid to forskellige slags pålæg og salater, brød og en lun ret.
Nu også med selskabslokaler
For Kristian handler det nemlig om at tilberede hjemmelavet velsmagende mad af friske råvarer til alle, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Og nu har han så smurt et ekstra lag på Mortensen Mad, da han har givet de gamle selskabslokaler i den gamle kro den kærlighed, der skulle til, for at de atter kan tage sig indbydende ud og danne ramme om mærkedage og fester.
Første selskab var søndag 23. februar, og der kommer flere i både marts og april.
Både slagter og kok
Kristian Mortensen har også noget at have sin faglige stolthed i.
Han er uddannet slagter fra Kaas Slagter & Madbutik og senere uddannet kok fra Luneborg Kro.
Før det blev til et arbejdsliv med Mortensens Mad, forpagtede han Golfcafeen i Brønderslev.
– Men jeg ville gerne prøve noget andet og ledte derfor efter et køkken, og pludselig dukkede muligheden i V. Hjermitslev op, og her er jo et stort opland med Brønderslev, Aabybro, Pandrup, Kaas Saltum, og så kommer alle sommerhusområderne.
Korte deadlines
Han kan godt lide, der er run på og hele tiden korte deadlines.
Og så er det en fornøjelse at bygge noget op og få mødt en masse forskellige mennesker – samt ikke mindst sørge for, at de får noget godt at spise.