Aabybro

Trods Corona – kirken klar med nye tiltag

Selv om Biersted Kirke ligesom mange andre er nødt til at aflyse flere arrangementer, så er præsterne og kirkens personale stadig til stede og klar til at hjælpe.
Det understreger sognepræst Sofie Gjørup Winkel, Biersted Sogn.
– I er derfor altid velkomne til at ringe og få en snak over telefonen, eller fortælle, hvis I ønsker at have mulighed for hjemmealtergang, oplyser hun.

Gåture med præsten
Samtidig indfører Biersted Kirke også to nye tiltag i disse Corona-tider.
Det er ”kirkeGANG”, som er en fælles gåtur i grupper på max 10 personer.
– Her vil vi gå to forskellige ruter. En rute på 1,5 kilometer sammen med Nina og en rute på 5 kilometer sammen med Sofie. Her kan vi sammen nyde Vorherres smukke natur og ikke mindst hinandens selskab.
Nærmere oplysninger om ”kirkeGANG” kommer i et separat opslag på Biersted Kirkes hjemmeside og Facebook fra på fredag 30. oktober.

Åben præstegård
– Derudover vil vi invitere til ”Åben Præstegård” Her vil Nina og Sofie sidde i Præstegården med kaffe og te på kanden og masser af tid til en snak om lige det, som fylder i jeres hverdag.
Nærmere oplysninger om ”Åben Præstegård” følger også i et separat opslag på vores hjemmeside og Facebook fra på fredag 30. oktober.
Hjælp gerne med at dele budskabet om disse to nye tiltag.
Sammen kan vi være med til at hjælpe hinanden igennem en svær tid.

En vigtig del af hverdagen
– For mange mennesker er aktiviteterne i kirken en vigtig del af deres hverdag, og flere savner derfor at være en del af kirkens fællesskab, oplyser Sofie Gjørup Winkel.
Bor man alene, savner man måske nogen at snakke med.
Er man uenig med sin partner om, hvordan man skal gebærde sig i denne anderledes tid, så kan det skabe en stresset hverdag, som det kan være godt at tale med andre om. Sker der noget stort i ens liv, som man ikke kan få lov til at fejre, kan det medføre skuffelse.
Derfor er det vigtigt at understrege, at præsterne og kirkens personale står klar til at hjælpe.

Læs om fantastiske oplevelser og events