Nyheder
imported

Udsøgte smagsoplevelser hos Blokhus Fiskerestaurant

Både i efteråret og i løbet af vinteren bør du ikke gå glip af den udsøgte Seafood og Roastbuffet hos Blokhus Fiskerestaurant.

Hos Blokhus Fiskerestaurant kan du gå ombord i et væld af spændende smagsoplevelser af fisk og kød i dagene fra torsdag til søndag enten til frokost kl. 12-15 eller til aften kl. 18-21. (Søndag dog kun frokost).

Fiskebuffeten rummer masser af sæsonaktuelle fiskeretter med kolde og varme anretninger – laks, pil-selv-rejser, muslinger, krabbeklør, sild, fiskesalater og sushi. Derudover vil der også være et udvalg af forskelligt helstegt kød med tilbehør af grønsager, kartofler og saucer.

Dessertbuffeten består af forskellige søde fristelser. Et lækkert udvalg af kager, spændende frugt samt en chokoladefontæne med marshmallows. På buffeten kan du vælge dine helt egne favoritter og smage mange forskellige retter, men du har også mulighed for at bestille via vores a la carte kort og evt. nyde det som take away.

Julens smage

Fra den 4. november udvides buffeten med masser af julelækkerier såsom ande- og ribbensteg, medister, hjemmelavede frikadeller, grønlangkål, brunede kartofler, hjemmemarinerede sild og risalamande.

> Læs mere og book bord på Blokhus Fiskerestaurant

 

Mere jul i Blokhus

November og december er noget særligt i Blokhus. Masser af hyggelig julebelysning, butikker, der er klar til julehandlen og restauranter, der er klar med gode spiseoplevelser. Skal du på besøg i Blokhus, så kunne du måske også være interesseret i disse 3 gode juleoplevelser.

> Blokhus Skøjtebane

> Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

> Nissehuset hos Etly Klarborg

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events