Nyheder

Vandresti klar i Saltum

“Dalsporet” blev indviet
Saltum dalsporet

Saltumstigruppen har for nylig inviteret til indvielse af den nye sti “Dalsporet” i Saltum.
Saltumstigruppen er en flok lokale frivillige, og de havde inviteret til officiel indvielse , som blev afholdt på skrænten ned mod dalen.
Dalsporets forløb er syd om Saltum, og det er en ekstra km. sti, som er forbundet med den eksisterende 6 km Saltumsti, der går rundt om byen og Nols Sø.

Op mod ca. 100 interesserede havde taget imod invitationen og var mødt op til festlighederne.

Saltum Dalsporet Saltum

Medlem af Saltumstigruppen, byrådsmedlem Merete Fuglsang bød velkommen og roste stigruppens arbejde. Hun benyttede samtidig lejligheden til at takke de lokale lodsejere, der havde givet tilladelse til at anlægge sporet på deres jordarealer.
Endelig fremhævede Merete SPOR, som har vejledt og doneret materialer til stien.
Saltum Stigruppen er begejstrede og stolte over at være kommet i mål med stien.
-Når der bliver sagt A, så bliver der også sagt B, siger Anne Marie Kjeldsen og Terkel Simoni Nielsen på vegne af gruppen. Det har vi bevist med dette projekt.
Også arrangementet omkring indvielsen var virkelig gennemført, oplyser arrangørerne. Mændene havde f.eks. forberedt træstammer til at sidde på ved bålet, træbænke og træborde.
-Plastik passer jo slet ikke i naturen, siger Anne Marie Kjeldsen og Terkel Simoni Nielsen. Snobrødspinde, bålsteder, brænde, kaffe, snobrødsdej osv. Stod også klar til de mange gæster.
Der blev snakket på kryds og tværs, og der var i det hele taget en rigtig hyggelig stemning. Vi vil gerne takke mange gange for det flotte fremmøde, afslutter arrangørerne, som samtidig opfordrer alle til at prøve den nye sti.

Du finder stien på www.saltumstien.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events