Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Vesterhavsmarch for Julemærkehjemmet i 2015

Søndag d. 12. juli bliver der til årets Vesterhavsmarch gået for Julemærkehjemmet i Hobro

Aktivitet:

March for Julemærkehjemmet i 2015

Søndag d. 12. juli bliver der til årets Vesterhavsmarch gået for Julemærkehjemmet i Hobro

Tekst: Louise Kande – Foto: presse

Traditionen tro, er der 2. weekend i juli Vesterhavsmarch – som det har været i alle årene. Der er placeret stationer på stranden i Blokhus og videre mod Nord Midtvejs, Kettrup, Grønhøj og Løkken. Der er marchlængder på mellem 5 km og 28 km.

Julemærkehjemmet i Hobro

– I år går vi for julemærkehjemmet i Hobro, det er et nyt tiltag hvor der på forhånd er valgt en modtager af de indsamlede midler fra Vesterhavsmarchen. Da hele overskuddet gennem årene er overført til vores katastrofekasse, hvorfra midler så er uddelt, fortæller Sct. Georgsgilderne

I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn. I starten var udfordringen tuberkulose. I dag handler det om at hjælpe børn mod mobning, ensomhed og overvægt. Julemærkehjemmet Hobro tager imod børn i alderen 7 til 14 år og har plads til 48 børn af gangen. Julemærkehjemmet ligger smukt i Østerskoven nær Mariager Fjord. I disse dejlige omgivelser lærer vi børn med trivselsproblemer at leve et liv med sund kost, nærvær, kammeratskab og masser af motion sammen med andre børn, der er i samme båd.

Læs om fantastiske oplevelser og events