Fjerritslev

Vesterhavsrock er tilbage for fuld volumen

Med navne som blandt andre Queen Machine, Poul Krebs, Tobias Rahim og Jimilian inviterer Vesterhavsrock til festival på den gamle dyrskueplads og tilhørende skov i Fjerritslev, og den populære festival finder nu sted over to dage, nemlig fredag 29. juli og lørdag 30. juli.
– Sidste år måtte vi afvikle Vesterhavsrock over to dage som to mindre arrangementer som følge af corona, og det gik rigtig godt. Derfor prøver vi igen i år at holde Vesterhavsrock over to dage, og billetsalget går allerede godt, fortæller Søren Mortensen, formand for bestyrelsen bag arrangementet.
Billetterne kan købes på www.vesterhavsrock.dk

Den særlige stemning

Og Vesterhavsrock er tilbage for fuld volumen og klar til at leve op til forventningerne og sit ry som en festival, der fra start har en festlig stemning og sin helt egen særlige atmosfære.
Normalt kommer der op mod 4.000 gæster om lørdagen, men arrangørerne forventer ikke ligeså mange til Vesterhavsrocks første dag, om fredagen.
– Dagen er også mere målrettet det unge publikum, og fredag finder det udelukkende sted i skoven, men lad os nu se, siger Søren Mortensen, som er en del af en 13 mand store bestyrelse, der sørger for at holde Vesterhavsrock.
Bestyrelsesmedlemmerne repræsenterer fem idrætsforeninger, som får del i overskuddet.

De fem foreninger:

  • Fjerritslev IF Håndbold
  • Fjerritslev Tennisklub
  • Fjerristlev Badmintonklub
  • Fjerritslev IF Fodbold
  • Fjerritslev Gymnastikforening

Læs om fantastiske oplevelser og events