Nyheder
imported

Vinterferie i Blokhus unikke natur

Der er dækket op til en aktiv vinterferie i flotte omgivelser.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

De mange tilbud om oplevelser i Erhvervsforeningen Destination Blokhus har sammen med butikker og spisesteder gjort klar til sjove vinterferieuger.
Med den fantastiske brede hvide strand, de flotte klitter og det brusende Vesterhav samt Gateway, skov, klitplantage og søer i baghaven, så inddrager områdets vinterfestival selvfølgelig også naturen.

Vinterbadning Blokhus strand - Blokhus Avis

Vinterbad og sauna

Hver morgen er det muligt at tage en badetur i havet neden for Sømærket sammen med vinterbaderne, Søstjernerne, og det kan blive fulgt op med saunagus på stranden med udsigt til Vesterhavet.

Søstjernerne - vinterbadning - Blokhus strand - Blokhus Avis

Indendørs er der meditation og afspænding på programmet hos Elsk Yoga flere dage om ugen, mens Fodslaw giver mulighed for røde kinder og viser vej gennem destinationens natur med skønne vandreture i det barske klitlandskab og den fortryllende vinterskov på tirsdage. Den to timer lange tur har afgang fra Springvandstorvet.

Mountainbike - Blokhus - Vinterferie

Masser af sport

Saltum Trim inviterer alle på tur på MTB om onsdagen i uge 7 og 8 med afgang fra Nols Sø, mens PGU Runners arrangerer løbeture i Gateway Blokhus på torsdage og søndage.
Er du til mere sport, så kan Blokhus Golfcenter byde på både pay & play samt den nye hastigt voksende sport, padeltennis.
Et tilbud til de mindste børn er en på tur på ryggen af en islænderhest i Fårup Skov og være med til at strigle og sadle hesten op inden trækturen, mens alle over 7 år kan få en længere ridetur i området.

> Se program med aktiviteter i Blokhus Vinterfestival 2022

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events