Det sker

Vinterferie i Metropol

Shoppingcentret byder på et væld af oplevelser for hele familien
Metropol

Vinterferien er en tid, hvor familier samles og søger efter sjove oplevelser, de kan hygge sig med. – Vi tror på, at det ikke kun handler om at shoppe, men også om at skabe oplevelser og bringe glæde til vores besøgende, udtaler Marketing Manager Jane Melgaard Olesen. – I et shoppingcenter som vores går vi et skridt videre for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige vinterferieoplevelse.

Vi arrangerer en bred vifte af aktiviteter for at tiltrække både børn og voksne. Vores mål er at skabe et sted, hvor familier kan nyde kvalitetstid sammen og udforske nye og spændende muligheder, tilføjer Jane.

Noget for enhver smag

I Vinterferien er der oplevelser for enhver smag. Særligt børnene er i fokus, hvor der inviteres til ”Slå katten af tønden” og når slangetæmmer Peter Løve Mark, kommer med to af sine kvælerslanger. Så hvis du tør, kan du blive slangetæmmer for en stund, når Peter tager sine slanger frem og samtidig fortæller om slangernes kost og vaner. Der bliver også bogstavjagt og workshops, hvor børn kan lave deres egen bamse. Skal der skrues op for charmen, kan man også få lavet negle. – Vi ønsker at give vores besøgende en uforglemmelig oplevelse, hvor de kan være aktive og kreative sammen, forklarer Jane 

Metropol Slange

Slip fantasien løs

I vinterferien er shoppingcentret ikke blot et sted at handle. Det er et sted, hvor man kan slippe fantasien løs, udforske kreativiteten og skabe minder. – Vores butikker er fyldt med alt fra tøj og legetøj til boligtilbehør og gaver, så uanset hvad du leder efter, har vi noget at tilbyde.

Derudover er vores caféer og restauranter det perfekte sted at varme sig på en kold vinterdag. Med et udvalg af lækre retter og varme drikke kan vores besøgende slappe af og hygge sig efter en dag med sjove aktiviteter. Så kom og deltag i vinterferiesjov i vores shoppingcenter, afslutter Jane glad

Metropol

Læs om fantastiske oplevelser og events