Nyheder
imported

Vinterudsalg i Hune & Blokhus

2. juledag går det løs i destinationen. Hune & Blokhus giver den fuld skrue med gode tilbud.

Blokhus & Hune:

Vinterudsalg i destinationen

Det er efterhånden blevet en fasttømret tradition at det store vinterudsalg med starter 2. Juledag i mange af butikkerne i Blokhus og Hune

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus Avis

Udsalget starter bogstaveligt talt med et brag i Blokhus og Hune. For fjerde år i træk har man nemlig allieret sig med de brave kanonerer fra Blokhus Kanonlaug og fået dem til at salutere i anledningen af udsalgets start 2. juledag kl. 10.

– De to ting supplerer jo hinanden ganske godt. Et kanonbrag og et kanon udsalg, fortæller Per Kalstrup. Han glæder sig til at åbne butikken for de mange gæster.

– Det er blevet en tradition for mange familier, at de lige benytter lejligheden til at gå en tur i Blokhus og Hune, og holde en pause fra julefrokosterne, og så er det jo ekstra fantastisk, at vi kan tilbyde dem nogle ekstra gode tilbud.

Udsalg i frisk vestenvind

Hos Laden i Hune, venter man dog med åbning og udsalg til d. 3. juledag, men indehaver Britt Ziwes forsikrer, at tilbuddene ikke bliver dårligere af den grund.

– Efter et par hektiske dage med frokoster, juleaften og masser af gaver, er en tur til Blokhus og Hune jo et fantastisk afbræk i en travl tid, og vi er helt klar til at give gæsterne en god oplevelse og et smil. Indehaver Per Adsersenen fra Westwind i Blokhus lokker også med mulighed for en frisk gåtur på stranden eller i Gateway Blokhus. – En aktiv og hyggelig tur kombineret med shopping og måske et besøg hos en af områdets gode restauranter. Kan det blive mere hyggeligt?, spørger han med et smil over læben.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events