Nyheder
imported

VisitJammerbugten i nye lokaler i Blokhus

Den 20. november indvier borgmester Mogens Gade VisitJammerbugtens spritnye turistlokaler, der skal føre Jammerbugten ind i en ny tidsalder.

Blokhus:

VisitJammerbugten i nye lokaler

Den 20. november indvier borgmester Mogens Gade VisitJammerbugtens spritnye turistlokaler, der skal føre Jammerbugten ind i en ny tidsalder.

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: VisitJammerbugten

Blokhus har taget udfordringen fra den fremtidige turisme op med det ambitiøse nybyggeri, der nu indeholder VisitJammerbugtens nye turistbureau. Det fremstår smukt og moderne med sin hvide facade, røde tegltag og sprossede hvide vinduer. Lokalerne er lyse og imødekommende, og indretningen indfanger inspiration fra Jammerbugtens personlige karakter. – Den personlige betjening på turistbureauet vil også fremover være i absolut højsæde, og som et supplement til dette vil det nye bureau også i fremtiden rumme et forkontor, hvor gæster kan orientere sig om aktiviteter og overnatningsmuligheder udenfor bureauets ellers bemandede og udvidede sæsonåbningstider, fortæller Erhvervs- og turistchef René Zeeberg. Konventionel information i trykte brochurer vil også her være tilgængelige som supplement til de informationer, man finder på skærmene. – Forkontoret, der i højsæsonen vil være åbent om aftenen, er et klart serviceløft for turisterne, fortsætter han.

Den 20. november fra kl. 10.00 til kl. 12.00  er der officiel åbning. Borgmester Mogens Gade vil tale og derefter fyre den berømte Blokhuskanon af. Herefter vil turistchef René Zeeberg holde en kort tale, og efterfølgende byde indenfor i de nye lokaler, hvor der vil bydes på et lille traktement og rundvisning.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events