Blokhus

Zombier i Blokhus Klitplantage

 | FOTO: Poul Nymark
Det skræmmende familieløb er tilbage

Har du godt styr på nerverne og er modig samt på udkig efter noget der både er uhyggeligt, anderledes og en unik oplevelse, så er det med hurtigst muligt at få sig meldt til årets Zombi Run i Blokhus Klitplantage 19. oktober.

Der er nemlig kun et bestemt antal pladser, og på baggrund af sidste års enorme efterspørgsel, så er det med at få sikret sig en billet, hvis man ønsker at deltage.

-Antallet af deltagere nærmest eksploderede sidste år. Derfor har vi i år valgt at sætte et deltagerloft på 1.000 personer for at sikre, at alle deltagere får en god oplevelse, og der er præmier nok til alle, udtaler Jannie Ratke på vegne af arrangørerne Erhvervsforeningen Destination Blokhus og PGU Runners.

Zombierne kommer

Det bliver en nervepirrende aften, for ved mørkets frembrud omdannes Blokhus Klitplantage til noget, der næsten kunne være en scene fra The Walking Dead.

-Sværme af zombier vil denne aften jage alle varmblodede, der modigt begiver sig ud på en ca. 2,5 km lang rute i skoven, fortæller Jannie Ratke.

Inden man bevæger sig ud på ruten, udstyres hver deltager med 3 liv (stofhaler), som ægte sultne zombier vil forsøge at stjæle. De tre liv skal sættes fast i bukselivet, så det anbefales, at man ikke har en lang jakke eller andet, der besværliggør dette, forklarer arrangørerne.

Alle de modige løbere, som “overlever” Zombie Run, med mindst 1 liv tilbage ved målstregen, modtager et sejt diplom som mindre præmie.

Udbygget oplevelse

Arrangørerne oplyser videre, at dem, der ønsker at tage deres Zombie Fun Run-oplevelse til et nyt, skræmmende niveau, kan der i år downloades en lydfil med seje og realistiske lydeffekter, der vil få hjertet til at banke hurtigere, og sanserne til at være på vagt. Lydfilen er designet af en professionel lydmand, specielt tilpasset ruten i Blokhus Klitplantage. Når man bestiller sin billet, vil der være et link til lydfilen, som kan downloades på mobilen og afspilles igennem deltagernes egne høretelefoner.

For familien

Arrangørerne anbefaler, at familier med mindre børn deltager først på aftenen, inden det bliver alt for mørkt. Jo mørkere det bliver, jo mere skræmmende kan ruten virke. Da Zombie Run kan være lidt uhyggeligt, anbefales det også, at børn altid løber sammen med voksne, og det frabedes at medbringe hunde.

Tilmelding

På grund af den store efterspørgsel og deraf begrænsede pladser er booking obligatorisk.

Du tilmelder dig her  

Prisen er kr. 50,- pr. person

Løbet starter torsdag 19. oktober kl. 17.00, og de sidste sendes ud på ruten kl. 19.30.

Læs om fantastiske oplevelser og events