Aabybro

Alsidig mad hos Aabybro Mad & Vin

 | FOTO: Blokhus Medier
Her finder du alt godt til ganen, når det gælder mad og drikke
Aabybro mad og vin

For nogle år siden, nærmere betegnet i 2018, overtog vinforhandler Henrik Beith og Niels Gregersen det daværende Lyngvigs Diner og koblede vinforretningen og madforretningen sammen til Aabybro Mad & Vin. Det har vist sig at være en rigtig god idé. Vinhandlen og den madmæssige del af virksomheden danner en naturlig og funktionel helhed og ligger også fysisk tæt på hinanden på Vestergade i Aabybro, der er byens hovedgade.

Mad ud af huset en kerneydelse hos Aabybro Mad & Vin

På madsiden har de specialiseret sig i at levere især frokoster ud af huset, ligesom han tilbyder dagens lune ret. – I vores menuer er der lagt høj vægt på kvalitet frem for kvantitet. Det koncept er grundstenen i vores virksomhed, fortæller Henrik Beith og tilføjer: Derfor prøver vi at skræddersy maden, så det hele passer sammen, samt at der samtidig altid er en variation hele vejen igennem. Der er styr på ernæring og kvalitet, idet alt er hjemmelavet fra bunden af friske råvarer af højeste kvalitet og uden at gå på kompromis med noget. Frokosten indretter sig efter kundens individuelle ønsker, ligesom Mad & Vin naturligvis har erfaringen og ekspertisen i at sammensætte den helt rigtige frokost til den helt rigtige lejlighed.

Både levering til private og frokostordninger til virksomheder

Ud over at levere frokoster ud af huset til private tilbyder forretningen også frokostordninger til erhverv og virksomheder. Det kan være en varieret buffet med både fisk, kød, pålæg og salat, så der er taget højde for at opfylde de flestes behov, uanset om der er tale om kontorfolk, produktionsmedarbejdere eller håndværkere. Med en frokost lavet af Aabybro Mad & Vin er der garanti for, at alle går glade og mætte fra frokostbordet, lyder det fra Henrik Beith. Der er nemlig tænkt på både næringsfordelingen mellem fedt, kulhydrat og protein og på, at det samlede kalorieindtag ikke bliver for højt. Frokoster til såvel private som erhverv leveres på adressen fra kr. 52,- pr. person + moms. Og den lækre mad er naturligvis anrettet i fade/skåle og lune retter i varmekasse, ligesom den rengjorte service tages med retur dagen efter leveringen.  

Mad ud af huset en kæmpe succes

Mad ud af huset er en kæmpe succes for Aabybro Mad & Vin. Firmaet har hele fire biler kørende med madleverancer ud til kunderne. Menuerne er sammensat alt efter, hvilken sæson for friske råvarer, der er tale om, forklarer Henrik Beith – det er med til at sikre, at kvaliteten altid er i top. Madleverancerne ud af huset omfatter endvidere et bredt udvalg af smørrebrød, som skal bestilles dagen før kl. 12. – Eller hvad med en Brioche Sandwich bygget op af kylling, aioli og syltede rødløg? Eller okse, bearnaise mayonnaise og bløde løg? Endelig er der også en tredje variant, nemlig gris, hjemmelavet rødkål og flæskesvær. Glemmes skal det heller ikke, at forskellige varianter af tapas er blevet meget populært, og også på det felt er Aabybro Mad & Vin fremme i skoene med et varieret udvalg. – Og så er den attraktive mad – og vinforretning faktisk også leveringsdygtig i friske hummere fra Canada. 

God mad fortjener en god kvalitetsvin

God mad fortjener bestemt også at blive skyllet ned med en liflig kvalitetsvin. Her er Henrik Beiths vinhandel leveringsdygtig. Her finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine fra nogle af de allerbedste producenter i verden. Vi har meget på hylderne, og skulle der være ønsker om vine, vi ikke lige har på lager, kan vi skaffe det, oplyser Henrik Beith, der er en del af et stort indkøbsnetværk omfattende omkring 90 vinhandlere i hele landet. Herudover tilbyder Henrik Beith og Aabybro Mad & Vin tillige at formidle salg til private af ekstremt gode vine fra hele verden. Lige nu er vine fra lande som Sydafrika, Spanien og Tyskland meget efterspurgte, oplyser han. En tredje vigtig funktion, når det gælder gode vine, går ud på, at Aabybro Mad & Vin gerne leverer til fester som konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, jubilæer og i det hele taget til begivenheder, der kalder på en god vinoplevelse. Som Henrik Beith udtrykker det: En særlig mærkedag fortjener god veltillavet mad og liflige vine leveret næsten til døren. Endelig skal det da også nævnes, at den alsidige mad- og vinforretning arrangerer vin- og spiritussmagninger med eller uden mad. – Tilbage er kun at sige: Velbekomme og skål.

Læs om fantastiske oplevelser og events