Nyheder
imported

Blokhus: Lokale nyheder – kort & godt

Overblik over hvad der er sket den seneste tid – og snigpremiere på hvad der kommer til at ske.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Frivillige blev tv-stjerner

Frivillige fra Team Blokhus blev i to dage "tv-stjerner". De medvirkede i en stor kampagne for Destination Nordvestkysten, der blev optaget langs Vestkysten 8.-9. juni.

Nyt liv til Bingen

Bygningen Bingen ved Futtens gård er lejet ud. Is Kompagniet fra Lønstrup og Ingstrup Mejeri flytter ind og åbner ca. 1. juli. Is Kompagniet vil tilbyde is-tapas og egen chokolade samt is og softice, og Ingstrup Mejeri kommer med oste og hele deres sortiment i den nye butik.

Nyt liv på Hawet

Ved Hawet – restauranten i det gamle arresthus på Strandvejen, der ligger et stenkast fra bølgen blå åbnede igen fredag den 19. juni. Besætningen er ny – og fokus bliver smørrebrød.

Turisterne ankom om natten

Udlejningsbureauerne stod klar med kaffe og lidt godt til ganen, da turisterne igen kunne krydse grænsen natten til den 15. juni, for at bo i sommerhus i sommerlandet.

Noella i Blokhus

Tøjforretningen Noella er åbnet i Blokhus. Nu kan der købes smart kvindetøj i lokalerne på Aalborgvej 11. Der forventes større åbningsfest primo juli.

Nyt liv til Storm P.

Steinthor Arnason har overtaget lokalerne på Strandvejen 8, hvad der sidste år husede ”Pianobar” – endnu tidligere også ”Storm P.” Herfra skal der hele sommeren serveres fadøl og smørrebrød. Forventet åbning d. 3. juli.

Sjove ferieoplevelser

Fra uge 27 arrangerer Erhvervsforeningen Destination Blokhus et væld af sjove ferieoplevelser for hele familien. Der kommer et program med inspiration til daglige og skønne aktiviteter ved stranden, i skoven, hos det lokale erhverv mm. Programmet kan ses i Blokhus avis fra den 1. juli.

Opvisning for turister

Himmerlandscentrets Idrætsefterskole (HCI) havde idrætsdag på Rødhus Strand onsdag 17. juni. Der var konkurrencer og som afslutning på hele dagen lavede de 138 elever opvisning for turister på stranden i det skønne sommervejr.

Læs om fantastiske oplevelser og events