Christoffer og Ann – nu også fælles om at drive populær restaurant.
Christoffer Hallager er blot 30 år, men allerede en erfaren herre inden for restaurationsbranchen. Han har lokalt blod i årerne. Han er nemlig både født og opvokset i Kaas, men allerede kort efter endt skolegang trak Blokhus i ham, og han startede som opvasker på Restaurant Nordstjernen, mens den var drevet af Christian Hem. – Han er på mange måder et forbillede, har lært mig meget og hjulpet mig på vej det sted hen, hvor jeg er nu, lyder det fra Christoffer. Tjansen som opvasker blev senere til en læreplads som kokkeelev efterfulgt af et job som kok på det kendte og populære Blokhus-spisested. Efter 7-8 år på Nordstjernen søgte Christoffer nye udfordringer og tog ud at sejle som kok med DFDS, hvor han senere blev souschef.
Fra opvasker til forpagter – og en glad far til to børn
Opholdet hos DFDS varede i 4 år, nemlig fra 2016 til 2020, hvor den ambitiøse og målbevidste unge mand returnerede til Nordstjernen, hvor han sammen med Michaell Pedersen, der er uddannet tjener, i oktober 2020 overtog forpagtningen af den restaurant, hvor han begyndte som opvasker. Det blev en hård start med en voldsom Corona-epidemi, der førte til en nedlukning allerede efter halvanden måned. De to unge forpagtere stod imidlertid takket være både dygtighed, vilje og energi den hårde start igennem, og siden er det bare gået stærkt i form af en blomstrende forretning med masser af spisende gæster og masser af madlevering ud af huset. I oktober sidste år valgte makkeren Michaell at gå nye veje, og det førte til, at Christoffers forlovede Ann overtog Michaells andel. Det betød, at udover at danne par i privatlivet var de to nu også forretningsmæssige partnere. – Det har været en forrygende start, fortæller Christoffer, der sammen med Ann kan glæde sig over netop at have sat en velskabt lille dreng i verden. Han skal hedde Elmer, så nu har parrets datter Ellie på halvandet år fået sig en lillebror. Hans mor, Ann, er faktisk uddannet kok under hans far, så indtil videre serverer hun modermælk for den lille nytilkomne.
Succesen bygger på tradition og fornyelse
Ligesom Ann gør alt for at opfylde lille Elmers behov, så kan Christoffer fortælle, at hun er en ideel partner også forretningsmæssigt, idet hun er en god ”All-rounder” på restauranten, hvor hun opfylder gæsterne ønsker og behov og yder service i topklasse. Sammen driver de to Nordstjernen i den ånd, der i mange år har gjort den til et omdrejningspunkt og en lysende stjerne på badebyens restaurationshimmel. Menukortet er før som nu populært og alsidigt, hvor de gode traditioner lever videre tilført løbende kulinariske fornyelser. At tradition og fornyelse går hånd i hånd er en væsentlig årsag til Nordstjernens store succes. Hvad enten der er tale om barnedåb, konfirmation, runde fødselsdage eller andre mærkedage, så er Nordstjernen et trækplaster, når det gælder om at danne ramme om fester og begivenheder af enhver art. Festen er i gode hænder og både rammen og indholdet altid, ligesom kunden har ønsket det. – Ikke blot livets glædelige begivenheder danner Nordstjernen ramme om. Det gælder også, når der er tale om livets afslutning, idet mange vælger at lade mindesammenkomsten efter en begravelse foregå på netop Restaurant Nordstjernen.
Nyder travlheden
Christoffer Hallager og Ann Thorhauge bor privat i Hune, og den lille familie nyder at være sammen om det hele. Fritiden er sparsom, så de mountainbike-cykler, som Christoffer har stående derhjemme samler i dag en del støv og luftes sjældnere end før i tiden. Forrige år leverede Nordstjernen således 640 nytårsmenuer ud af huset, og Christoffer og Ann havde på forhånd sagt til hinanden, at 500 leveringer ville være særdeles tilfredsstillende den netop overståede nytårsaften den pressede privatøkonomi taget i betragtning. Det blev til mere end 800 leveringer af nytårsmenuer – det fortæller historien om en restaurant i forrygende udvikling og præget af stor travlhed. Den travlhed fortsatte i januar med de velkendte og populære menuer til blot kr. 98,-, der tiltrækker gæster fra nær og fjern. Såvel Christoffer som Ann nyder travlheden og finder en indre ro og tilfredsstillelse i den, hvad enten det gælder mad ud af huset eller mad serveret i restauranten.
Med et liv fyldt af arbejde, familie og venner er Christoffer med sine blot 30 år sammen med sin partner Ann et godt sted i livet klar til at tage hul på det, der tegner til at blive en lys fremtid med masser af muligheder både forretningsmæssigt og privat.