Nyheder
imported

Danmarks hyggeligste Day & Night i Hune

Årets traditionsrige Hune Day & Night afvikles mandag d. 19. juli. Forretningerne holder åbent til kl. 22 med gode tilbud og der bliver masser af aktiviteter for hele familien.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Poul Nymark

Et af sommerens helt store begivenheder er Hune Day & Night. I år er det mandag d. 19. juli, hvor der traditionen tro vil være stor aktivitet i gaderne. Flere steder bydes der på udendørs spisning, underholdning og aktiviteter ad libitum, alt imens butikkerne frister med alverdens gode tilbud, modeshow, loppemarkeder, livemusik og sågar en tur 45 meter op i luften.

Fast tradition med stort aktivitetsprogram

Hune Day & Night har været en fast tradition de seneste 18 år og tiltrækker hvert år masser af turister og lokale.  Udover fælles tiltag som bl.a. hestevognskørsel igennem byen, hoppe- og legeland ved Novasol og besøg af Nordsøen Ocenarium´s Roadshow ved Kulturhuset, vil der også være loppemarked ved Hune Forsamlingshus samt ved Motel Hune.

Prinsesse To Ben og Enhjørningen Dennis

Glæd Jer også til Prinsesse To Ben, som er en pink klovneprinsesse, der altid har sin bedste ven Enhjørningen Dennis med sig. Der er fart over feltet, når de farverige og fantasifulde karakterer kommer til byen. De elsker at lege, jonglere og danse iført pink og glitter. Dennis er en kæpheste-enhjørning og en smule klodset men virkelig sød. Med hjælp fra opfindsomme rekvisitter mindes vi om vigtigheden af at acceptere ens egen og andres unikhed og særlige egenskaber. Alle kan være med og ingen kommer til at kede sig med prinsessen i nærheden. De to fantastiske karakterer kan opleves i Hunes gader fra kl. 16 – 19.30.

Livemusik, modeshow og en tur i luften

Der bliver også hyggelig live musik hos Butik Laden (Bendt Aaen), Motel Hune (Yes or No) samt ved Kulturhuset/Skulpturparken (Jens Varmløse). Det er også ved sidstnævnte, at der er mulighed for at komme 45 meter op i luften – så man kan se hele Destinationen – med ”Sølvpilen” fra Avas. Oplev også et stort Open Air Modeshow ved Kirkensgaard Mode & Stil kl. 19.00, og glem ikke at kigge forbi Verdens største sandslot på 21,16 m. Det er også her, at man fra kl. 17.00, kan se veltrimmede veteranbiler tage opstilling.  

Et godt sammenhold

– Det voksende forretningsliv, Erhvervsforeningen Destination Blokhus og byens ildsjæle står hvert år sammen og stabler et program sammen, med aktiviteter for hele familien og masser af gode tilbud, siger Preben Jonstrup fra Xl-Byg i Hune, der også er med i arbejdsgruppen.  Vi glæder os igen til en dag og aften med alt, hvad der hører sig til af sommer- og byfest-stemning, afslutter han.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events