Nyheder
imported

De 10 meste læste artikler i 2021

Et år med masser af gode nyheder – trods alt

 

Tekst: Martin Frandsen 

Blikket er nu rettet mod et spændende 2022, men med 2021 i frisk erindring dukker sidste års flere gode nyheder og oplevelser i Destination Blokhus op, når top-10 over mest læste artikler på Blokhus.dk gøres op.

 

1.

Musik i sommerlandet er tilbage på Blokhus Torv

Først og fremmest vakte det stor opmærksomhed, da Torvegruppen midt i juni kunne præsentere sommerens store musikalske oplevelser på Torvet med kendte danske navne som blandt andre Poul Krebs og Rasmus Bjerg, som også kvitterede med store oplevelser.

> Musik i sommerlandet er tilbage på Blokhus Torv

 

Cafe Peace

2.

Derfor kommer Café Peace til Blokhus

En anden stor nyhed var åbningen af Cafe Peace ved Torvet i Blokhus, da det populære koncept fra Aalborg i maj også blev en del af spisestederne i Blokhus, og Anne Kønig og cafeen er blevet varmt modtaget.

> Derfor kommer Café Peace til Blokhus

 

3.

Opførelse af 8 lejligheder

Tilbage i januar 2021 kunne man på Blokhus.dk læse om byggestarten på de eksklusiv 8 lejligheder i Bækgården samt flere detaljer om projektet. 

> Opførelse af 8 lejligheder

 

Verdens største sandslot 2021

4.

Verdens største sandslot

I foråret kunne John Andersen fortælle en nyhed, der gik Verden rundt og blev omtalt i medier i alle fire verdensdele. Nemlig opførelsen af Verdens Største Sandslot ved Skulpturparken – og som bekendt lykkedes det at slå rekorden. 

> Verdens største sandslot

 

5.

Løkken By Camping solgt

Det vakte lokal opmærksomhed, da Blokhus.dk omtalte en lokal nyhed fra vores nordlige naboby, Løkken. Nemlig salget af den kendte Løkken By Camping.

> Løkken By Camping solgt

 

6.

Sushimania kommer til Blokhus

Næste nyhed handler om fisk og endnu en udvidelse af paletten af spiseoplevelser i Blokhus. For mange blev det anset som endnu en anerkendelse af destinationens popularitet, at Sushimania i foråret også kom til Blokhus. 

> Sushimania kommer til Blokhus

 

7.

Her kan du købe Take Away

Og netop udvalget af de mange gode spisesteder slår sig endnu en gang ind på top-10, da Blokhus.dk kunne give en oversigt over muligheder for take away i din vinterferie.

> Her kan du købe Take Away

 

8.

16 nye boliger i Vesterhavsparken 

Destination Blokhus har gennen de seneste års udvikling taget retning mod at blive en helårsdestination. Det vidner opførelsen af de mange nye helårsboliger i området også om, blandt andet Vesterhavsparken.

> 16 nye boliger i Vesterhavsparken 

 

9. 

Lyskrydset i Hune slukkes

Det er usædvanligt, at et lyskryds bliver så meget omtalt, som det nye lyskryds i Hune blev det i sommer. Derfor er en af artiklerne om lyskrydset også med på top-10.

> Lyskrydset i Hune slukkes

 

Påske Blokhus

10.

Påskefestival i Blokhus

Sidste punkt på listen kommer ikke uden om corona. Selv om pandemi og restriktioner satte sine begrænsninger så kunne Erhvervsforeningen Destination Blokhus alligevel præsentere et flot og alsidigt program med aktiviteter og oplevelser for hele familien i og ved den unikke natur i Blokhus.

> Påpasselig og sk(æg) Påskefestival i Blokhus 

Læs om fantastiske oplevelser og events