Nyheder
imported

Det sker: Kick-Ass Fra Kælder til Milliard

Kom til eksklusivt foredrag med Jesper Buch - prisvindende investor, iværksætter og guru i E-commerce, i Kulturhuset Blokhus tirsdag d. 5. april kl. 19.30

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Under samme titel som Jesper Buchs selvbiografi "Kick-Ass Fra Kælder til Milliard" bliver foredraget i Kulturhuset Blokhus en enestående mulighed for at opleve "Løven" LIVE, og få en smagsprøve på noget af dét, som deltagerne i "Løvens Hule" på DR1 får. Også her vil publikum kunne afprøve deres ideer, stille spørgsmål og få dyrebare guldkorn fra Jesper Buch, der af WIRED blev placeret som nr. 27 på listen over verdens mest indflydelsesrige tech-folk. – Tirsdag d. 5. april kommer vi bag om svarene på, hvad det var der gjorde, at JUST-EAT blev til den store succes, hvad der skal til for at opnå succes og hvordan man knuser sine konkurrencer, fortæller Rikke Ejsenhardt Muus, Kulturhuset Blokhus og fortsætter: – Du vil helt sikkert gå fra hans foredrag med en fornyet energi, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil. Vi starter kl. 17.30 med lækker buffet, hvor gæsterne kan varme op og selv networke, inden Jesper går på scenen kl. 19.30, afslutter hun med et smil. 

Vil inspirere

For Jesper Buch er foredraget et personligt ønske om at nå bredere ud med sin know-how til erhvervsfolk og næste generation af iværksættere – men også private kan lade sig inspirere af hans power og succeshistorie.

Fakta:

Den jyske iværksætter startede selv JustEat i en kælder i Kolding. I dag repræsenterer han lige dele verdensmand og lige dele jordbundet dansker. For trods Buchs forkærlighed for Maserati og privatadresse i det mondæne Marbella, har han ikke glemt, hvordan det var at knokle over 80 timer om ugen. Og så taler han et sprog, som er i jysk købmandshøjde med de fleste. Hans mantra er ærlighed, ydmyghed og realisme, hvor du skal etablere 100 % energi, sparke røv og ofre dig. Det er ”kick-ass” og ”whatever it takes”, som er Jesper Buchs foretrukne mottoer.

Læs om fantastiske oplevelser og events