Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Drager i luften og vilde opvisninger

Blokhus-Løkken Wind Festival sættes i gang i weekenden d. 19. og 20. maj med aktiviteter på strandene og opvisninger i luften.

Den 15 km lange strand mellem Blokhus og Løkken lægger luftrum til en helt ekstraordinær weekend, hvor strandene bliver fyldt med drageeksperter, entusiaster, børn og voksne, som har én ting til fælles: Den helt særlige følelse, som opstår, når de følger og kontrollerer en farvestrålende drage, der danser ballet mod den blå himmel.

Program

Lørdag d. 19. maj, kl. 09.45-10.00 er der officiel åbning af Blokhus-Løkken Wind Festival på Blokhus Strand (Strandkiosken) v/borgmester Mogens Gade, Jammerbugt Kommune og 1. viceborgmester Per Møller, Hjørring Kommune. Herefter byder weekenden bl.a. på FRI FLYVNING -hvor gæsterne har mulighed for at flyve med egen drage på festivalområdet, aftenflyvning, store opvisninger, team flyvning og flyvning med kæmpedrager ved festivalområdet. – Der bliver igen i år også faldskærmsudspring, rundflyvning i helikopter,  kåring af Dagens Flotteste Drage, drageworkshop, anderæs og hvis man er flyveinteresseret kan man møde Pandrup Modelflyveklub på Torvet i Blokhus, fortæller Jette Grønhøj, eventkoordinator fra VisitJammerbugten.

Løkken

I år er det som tidligere nævnt ikke kun Blokhus, der skaber rammerne for Wind Festivalen. Løkken byder også på en masse spændende aktiviteter. – Vi har forsøgt at gøre begge destinationer interessante hele weekenden, og det må man sige, at de bliver. Vi præsenterer Japansk Drageopvisning v/dragebygger Gregory Hamilton Miller på stranden i Løkken, Kite Surf Nordjylland viser hvad de kan som kitesurfere, der bliver mulighed for at tage på Landrover Safari og så skal dagens flotteste drage naturligvis også kåres i Løkken, afslutter Jette Grønhøj med bemærkningen om, at dette blot er et udpluk af de mange aktiviteter.  

 

Læs om fantastiske oplevelser og events