Pandrup

El-cykel til Brumbassen og børnene

(Foto: På cyklen Siri Seglem sammen med Gitte Bach og Jens Boelskifte)
Brumbassen Idrætsvuggestue- og børnehave i Pandrup har fået uventet hjælp til indkøb af en el-ladcykel i form af en økonomisk håndsrækning fra Norlys Vækstpulje Nyfors.
– Det er helt fantastisk. Med en el-cykel får vi pludselig muligheden for at kunne fragte vores børn ud til aktiviteter andre steder i kommunen, fortæller Line Steffensen på vegne af forældreforeningen.
– Måske kan vi til sommer tage på ture til stranden og næste efterår cykle i skoven og indsamle grønt til produktion af juledekorationer, fortæller hun.
Gitte Bach, daglig leder af Brumbassen, er også meget glad for hjælpen.
– Som en forholdsvis nystartet idrætsbørnehave har vi haft rigeligt at bruge penge på i forbindelse med etableringen. Derfor var det en god oplevelse at blive ringet op af bestyrelsesmedlem Jens Boelskifte fra vækstpuljen med besked om, at der var bevilget hjælp. Det giver os nye muligheder for aktiviteter med børnene, fortæller hun.

Send en ansøgning
Norlys Vækstpulje Nyfors opstod oprindeligt i forbindelse med at Nyfors fusionerede med SE i Esbjerg.
Siden er det gået stærk og flere selskaber er kommet til således at Norlys, som det så hedder nu, samlet har 709.000 andelshavere hvor til der leveres strøm, fibernet og mediedækning fra Stofa og Boxer.
Jens Boelskifte oplyser, der stadig er næste 75 mio. i egenkapital i vækstpulje Nyfors som skal udloddes inden for de kommende år. Skulle der således være andre gode projekter i vores område så tøv ikke med send en ansøgning afsted til fonden.

Læs om fantastiske oplevelser og events