Nyheder
imported

En hjælpende hånd til børn og voksne

PANDRUP: Forældreforeningen i Brumbassen og Pandrup Billardklub støttes af Vækstpulje.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Pandrup Billardklub samt Brumbassen Idrætsvuggestue- og børnehave i Pandrup har fået en økonomisk håndsrækning fra Norlys Vækstpulje Nyfors.
For Brumbassen betyder beskeden om støtten fra Jens Boelskifte, bestyrelsesmedlem i vækstpuljen, et indkøb af en el-ladcykel.
– Det er helt fantastisk. Med en el-cykel får vi muligheden for at kunne fragte vores børn til aktiviteter andre steder i kommunen. Om sommeren kan det være ture til stranden og i efteråret cykle i skoven og indsamle grønt til produktion af juledekorationer, fortæller Line Steffensen på vegne af forældreforeningen.
Gitte Bach, daglig leder af Brumbassen, er også meget glad.
– Som en forholdsvis nystartet idrætsbørnehave har vi haft rigeligt at bruge penge på i forbindelse med etableringen, fortæller hun.

Nyt bord

Pandrup Billardklub har fået doneret et helt nyt billardbord fra Norlys Vækstpulje Nyfors.
– Som lille klub er det svært at løfte så stor en investering. Det er helt perfekt, at vi har fået det nye bord, som erstatter et bord, der er slidt ned. Vi har nu fået et fuldmatch keglebillard bord med indbygget varme i skifferpladerne, hermed løber vores baller ekstra godt på det grønne klæde, siger klubbens formand, Vagn Jensen.
Pandrup Billardklub har 25 medlemmer, som mødes flere gange om ugen, nogle kommer næsten hver dag i klubben på Stationsvej 3 i Pandrup.
Jens Boelskifte er glad for at vækstpuljen kan hjælpe.
– Der er en masse mennesker der går og hygger sig, og billard er en sport, som man kan dyrke også i en høj alder. Klubben har også haft medlemmer på over 80 år, så det er et fint samlingspunkt, siger Jens Boelskifte.

Send en ansøgning

Norlys har 709.000 andelshavere hvor til der leveres strøm, fibernet og mediedækning fra Stofa og Boxer. Jens Boelskifte oplyser, der stadig er næsten 75 mio. i egenkapital i Vækstpulje Nyfors, som skal udloddes, så tøv ikke med at sende en ansøgning til gode projekter i lokalområdet, opfordrer han.

Læs om fantastiske oplevelser og events