Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Fårup Sommerland bygger hotel

I efteråret tager Fårup Sommerland første spadestik til et hotel, der skal stå færdigt til sæsonen 2016. Et hotel som ifølge direktøren, Søren Kragelund, vil styrke og øge turismen omkring hele destination Blokhus.

Blokhus:

Der er tale om en drøm, der går i opfyldelse, når Fårup Sommerland i det tidlige efterår går i gang med byggeriet af et hotel.

Tekst: Lotte Kande (redigeret)

– Vi har ønsket os et hotel i parken i årevis, og nu bliver det endelig en realitet. Den endelige beslutning blev taget på vores bestyrelsesmøde den 18. august, og vi er enige om straks at gå i gang med at føre planerne ud i livet, så vores gæster så hurtigt som muligt kan få glæde af hotellet, siger Fårup Sommerlands direktør, Søren Kragelund. Han tilføjer, at hotellet bliver fire-stjernet efter den internationale skala, og at der bliver tale om en investering i omegnen af 45 millioner kroner.

Investering til 45 millioner kroner

Det nye hotel kommer til at ligge som en integreret del af parken, så gæsterne på hotellet kommer til at bo inde i parken og får en spændende udsigt over søen, Orkanen og Falken fra værelserne.

– Der bliver 51 værelser og hotellet bliver – som alt andet i Fårup Sommerland – indrettet i et rigtigt skov-tema med børne- og familievenligt indretning fra kælder til kvist, så det bliver en sjov oplevelse at overnatte der, siger Søren Kragelund og fortsætter,

– Hotellet markerer en ny æra fra Fårup. Med hotellet udvider vi vores service og tilbud til gæsterne markant. Vi har stor efterspørgsel fra gæsterne omkring overnatning i parken, og vi er meget glade for at imødekomme de ønsker nu. Vi glæder os til at byde familierne indenfor på et rigtigt Fårup Sommerland-hotel, hvor man kan hygge sig, spise og overnatte i skoven.

Hotel vil styrke turismen

– Næste år har Fårup Sommerland været en del af nordjysk turisme i 40 år, og parken er mere populær end nogensinde. Et hotel i den kvalitet, vi vil bygge, vil styrke og øge turismen – ikke blot for Fårup Sommerland – men for hele destinationen. Hotellet vil fint supplere de mange campingpladser og andre overnatningsmuligheder, der er i området i forvejen, og trække endnu flere gæster til Nordjylland, understreger Søren Kragelund. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events