Nyheder
imported

Glæd dig til 2022

Vi står snart på tærsklen til et nyt forrygende år i Destination Blokhus, og I kan glæde Jer til masser af nye spændende oplevelser, aktiviteter og tiltag i det nye år. Her en blandet buket af nogle af de mange oplevelser, der venter.

Tekst: Martin Frandsen

Nyt 4-stjernet hotel

John Andersens planer om opførelse af et nyt 4-stjernet hotel med 142 familieværelser ved Skulpturparken Blokhus og Kulturhuset er nu nået så langt, at hele det spændende projekt er sendt i udbud, og John Andersen forventer, at der kommer tilbud på arbejdet i slutningen af januar måned.
Ud over familieværelserne kommer hotellet, som har arbejdstitlen SEVEN SENSES Hotel Blokhus Park, til indeholde et cirka 1.000 kvadratmeter stort spa- og wellnesscenter. John Andersen håber på byggestart i 2022 og, at hotellet kan stå klar til brug juleaften 2023.

Koncerter på Torvet

Sommeren over er der hver torsdag de populære og som regel udsolgte koncerter på Torvet, hvor et altid veloplagt publikum altid er klar til at synge med.
Sidste sommer fik publikum endda den ekstra gevinst, at der var store oplevelser med navne som Die Herren, Poul krebs, Dodo & The Dodos samt Rasmus Bjerg, og de kunne alle nyde godt af den gode stemning i sommerlandet i Blokhus.
Planlægningen af den kommende sommers musikalske oplevelser er allerede i gang og vil blive offentliggjort løbende hen over foråret, oplyser eventsansvarlig Jannie Ratke.

Danmarks største rutsjebane

Når Fårup Sommerland til påske åbner op til sæson 2022, kan den populære forlystelsespark præsentere en nyhed, der for alvor giver genlyd, nemlig Danmarks ubetinget største rutsjebane, Fønix.
Den er også Danmarks hurtigste med en topfart på 95 kilometer i timen og rejser sig i en højde på op til 40 meter. Samtidig er Fønix rutsjebanen med mest airtime, som er oplevelsen af vægtløshed.
Fønix vil koste Fårup Sommerland tæt på 100 mio. kr. og bliver således med afstand den største investering i en forlystelse nogensinde i parkens 46-årige historie.

Sjove feriedage i Blokhus

Blokhus-Hune er kendt for de mange aktiviteter året rundt, og ikke alene i højsæsonen, og både vinterferien samt påskedagene i 2022 bliver ingen undtagelse.
Vinterfestivalen byder på isende oplevelser ved Vesterhavet og i Gateway samt masser af aktiviteter centreret omkring skøjtebanen, og så er der selvfølgelig fastelavnsfest 20. februar.
Også i påsken er der et væld af af sjove og hyggelige oplevelser for børnefamilier samt bedsteforældre.
Der bliver blandt andet æggeløb, og så bliver der arbejdet på et par sjove nyheder, som man endnu ikke kan løfte sløret for.

Aktiv efterårsferie

Destination Blokhus inviterer altid alle gæster, turister og lokale til en dejlig, hyggelig og glad efterårsferie med masser af liv og aktiviteter.
Der er lagt vægt på et yderst alsidigt program, når de frivillige med halmballer og græskar pynter området op til efterårsstemning, og der er blandt andet kartoffeldag, ansigtsmaling – ligesom Blokhus By Night altid er en særlig oplevelse, hvor der sluttes af med flot fyrværkeri.
Erhvervsforeningen Destination Blokhus bygger videre på succeserne fra den seneste efterårsferie, hvor det store tilløbsstykket var Zombie Run i Gateway arrangeret i samarbejde med PGU Runners med ikke færre end 675 deltagere.

> Læs også Året der gik

 

Læs om fantastiske oplevelser og events