Tekst: Louise Kande – Foto: Privat
Hvordan kommer man med i toppen, når det drejer sig om at være ét af Nordjyllands førende spisesteder?
Nytiltrådt direktør og ”styrmand”, Kenn Bach, fortæller: – Man allierer sig med nogle af de mest garvede og dygtigste indenfor branchen – kokke og tjenere med erfaringer fra bl.a. Strandgaarden Læsø , Tabu, Copu, Bryghuset Vendia, Brøndums og Da Vinci restaurant.
– Rammerne; hyggen, charmen og historien kendetegner vores gamle kro. Der, hvor vi kan være med til at gøre forskellen, er at give gæsterne “mere end hvad der forventes”. Vi skaber "fine dining" med fokus på råvarer, kvalitet og autenticitet, fortsætter Kenn Bach.
30 marts åbnede Strandingskroen med deres nye besætning. I løbet af flere weekender op til åbningen, blev menuer, service, vine og oplevelsen testet med prøvemiddage.
– Vores ambitioner lægger vi ikke skjul på. Vi vil være med i toppen af Nordjylland. Vi har rutinen og gejsten til, at vi sagtens kan være med. Vi fortolker og forstår, og vi tør hvor andre tøver. Vi har taget en klar beslutning om, at når man driver en Kgl. privilegeret kro, så skal man også leve op til det navn og den historie der ligger bag, og det vil vi, lyder det fra køkkenchefen, Lars Larsen.
Kokkene finder deres inspiration over hele verden og blander lige dele tradition og innovation med en kreativ og nytænkende tilgang til mad og restaurantoplevelsen. – Retterne på tallerknerne, specialimporterede vine såvel den spændende indretning er en udsøgt oplevelse for alle sanser, fortæller restaurantchef Kent Olesen.
Til at understøtte og udvikle yderligere har Kenn Bach tilligemed allieret sig med den talentfulde kok, Claus Gustafsson samt den erfarne tjener Thomas Jørgensen.
– Vi glæder os over åbningen og ser frem til påsken, hvor gæsterne kan forvente inspiration og tradition, og hvor der bliver kræset for både det klassiske og det mere innovative køkken, afslutter Kenn Bach.