Det sker
imported

Jens Jørgen fejrer 25 års jubilæum

DET SKER: Centrum Tøj & Sko i Pandrup fejrer jubilæet med gode tilbud og reception

Tekst: Anne Nøhr Ringgren – Foto: Presse

Centrum Tøj & Sko har i årtier været en kendt og anerkendt butik i handelslivet i Pandrup.

Og indehaver Jens Jørgen kan nu fejre 25 års jubilæum i den butik, han har drevet siden 1. oktober 1997. 

– Det er en stor dag for os, og det vil vi gerne markere. Derfor har vi besluttet at vi giver 25 % rabat på alle varer fra onsdag den 27. september til og med jubilæumsdagen lørdag den 1. oktober.
Samtidig kan kunderne, der handler i butikken i de 4 dage, være med i lodtrækningen om 10 gavekort á 250 kr.
Efterfølgende har vi inviteret til reception i et stort telt på gårdspladsen bag butikken. Vi serverer mad og drikke og håber at kunder, samarbejdspartnere og øvrige forretningsforbindelser vil fejre dagen sammen med os, siger Jens Jørgen.

Fra radiomekaniker til butiksindehaver

Centrum Tøj & Sko er forretningen, hvor den voksne kunde kan gå hen for at blive klædt på fra top til tå og fra yderst til inderst. Både mænd og kvinder. Sådan har det altid været.

I dag driver Jens Jørgen Jensen forretningen i Pandrup sammen med sin kone Berit Jensen. Parret lægger ikke skjul på, det er en livsstil at være selvstændig, og i mange år har de kørt parløb i forretningen.

Centrum Pandrup

Men Jens Jørgen begyndte egentlig slet ikke sit arbejdsliv i denne branche, for han startede med at komme i lære som radiomekaniker hos Fisher – det der senere blev til Dantax Radio.
Faderen mente, at sønnen skulle gå en anden vej end han og onklen havde gjort, og Jens Jørgen Jensen blev derfor udlært i 1988.
– Men sideløbende var jeg altid her i butikken og hjalp til i weekender og op til jul, fortæller Jens Jørgen.
Derfor sagde han også straks ja, da onklen spurgte, om han ville overtage hans andel af forretningen pr. 1. oktober 1997.
– Det var en stor mundfuld, for Berit var højgravid med vores første barn den gang, husker Jens Jørgen Jensen.
Han mødte sin Berit i 1987. Hun arbejdede i forretningen, når hun havde fri fra gymnasiet og blev med sit flair for faget og moden spurgt, om ikke hun ville i lære, og Berit Jensen blev udlært salgsassistent i 1994.

Jens Jørgen Jensen drev Centrum Tøj & Sko videre sammen med sin far frem til Hans Ole Jensens død i januar 2007, hvorefter Jens Jørgen overtog forretningen sammen med Berit, og under hele forløbet er forretningen med et butiksareal på imponerende 650 kvadratmeter konstant blevet moderniseret – særligt i 2015, hvor forretningen gik med i kæden, Tøjeksperten.

Centrum

Kundetække og god service følges ad

Det har altid været et mål for Berit og Jens Jørgen Jensen, at det skal være en god oplevelse at handle i Centrum Tøj & Sko, som derfor også har en stor og trofast kundeskare. Og loyaliteten bliver betalt tilbage med et varmt velkommen samt et indgående kendskab til kundens ønsker og behov.
Jens Jørgen Jensen er nemlig en ørn til ikke alene at huske navne, men også til at huske kundens størrelse, foretrukne farver samt hvilken model eksempelvis skjorte man gerne vil have.
– Det er vores DNA, at kunden skal kunne komme herind og få den personlige service og det, de ønsker sig fra vores brede udvalg, fortæller Jens Jørgen Jensen.
Og den positive opmærksomhed og optimale service til den enkelte er noget, han har tillært sig igennem de 25 år i tøjbranchen.

– Vi klæder folk ordenligt på, og vi vil være her mange år endnu, så vores kunder stadig kan handle lokalt, afslutter Jens Jørgen.

Receptionen afholdes lørdag den 1. oktober kl. 13.00 – 17.00 i forretningen i Pandrup.

> Se invitation

 

Læs om fantastiske oplevelser og events