Blokhus

Købmand klar til REMA 1000 i Hune

Fra Horsens til Hune
rema 1000 pandrup og hune - danny tjell og brian toft

Det er nu officielt, hvem det er der skal stå bag REMA 1000 i Hune, som kommer til at høre hjemme i den bygning, hvor der indtil for nylig var en Aldi forretning. Der er blevet indgået en aftale med den 48-årige Brian Toft, og det bliver bekræftet af Michael Deleuran, regionschef for REMA 1000 forretningerne i Nordjylland.
Brian Toft er butiksuddannet og står klar til at drive forretningen på franchisebasis, når den åbner 29. februar 2024. Han er pt bosiddende i Horsens, men har igennem mange år har haft hans gang i Blokhus-området, så han er særdeles godt bekendt med området.

Drengedrøm

Lige nu er han i oplæring hos den erfarne købmand Danny Tjell (43), som har været i detailhandelsbranchen de sidste 25 år og i dag står bag REMA 1000 i Pandrup. Og ham kender han særdeles godt, for det er hans bror.

-Jeg har altid haft en drengedrøm om at blive selvstændig og drive en REMA 1000 forretning. Jeg har kunnet følge med på sidelinjen via min bror, men har aldrig haft foden under egen bord. Nu var der en oplagt mulighed i Hune, og så besluttede jeg mig for at slå til. REMA 1000 er en af de førende kæder indenfor branchen, og samtidig er de baseret på en franchisetager, og det tiltaler mig, siger Brian Toft.
Det er også en forretningsmodel, som Danny Tjell synes er attraktiv.

-Franchise betyder, at vi har en frihed til selv at bestemme og kan bidrage positivt i lokalområdet, hvor vi også kan være med til at gøre en forskel. Vi skal ikke spørge nogen, da det er vores egen forretning, forklarer han.

Positivt samarbejde

Selvom de to forretninger i Hune og Pandrup ligger indenfor relativ kort afstand, skaber det ikke panderynker hos brødrene.

-Vi skal ikke konkurrere, men kan støtte hinanden og samarbejde på forskellige fronter. Det er meget positivt, siger de samstemmende. F.eks. er det en fordel, at vi evt. kan dele medarbejdere ved spidsbelastninger, sparre med hinanden og ellers samarbejde på de områder, hvor det giver mening, fortæller de.

Derudover er de begge meget opmærksomme på den rivende udvikling, som Hune og Blokhus gennemlever. -Det er jo fantastisk, og det glæder vi os meget til at være en del af, hvor de ser at tilstedeværelsen af en REMA 1000 også kan bidrage positivt til udviklingen.

Erfaren herre

Den nye købmand i Hune har en fortid i Aldi kæden. Senest har han dog været i Jem & Fix, hvor han har arbejdet som butikschef og intern revisor for kædebutikkerne i Danmark, Norge og Sverige. En funktion, hvor han har haft fokus på at optimere butiksdrift. Han har i den forbindelse tilbagelagt rigtig mange kilometer på landevejene, og regner ikke køreturen fra Horsens til Hune for noget særligt, men planlægger dog at investere i en form for bolig i lokalområdet, når butikken åbner ultimo februar.

Salget skydes igang

Brødrene oplyser, at de påbegynder en ombygning af de 840 m2 i Hune indenfor 1 uge eller 2. Den skal indrettes, så den lever op til den model, som øvrige REMA 1000 forretninger også er opbygget efter.
Torsdag 29. februar åbnes dørene til den nye forretning.
-Der er skudår i 2024, og derfor ”skyder” vi også åbningen i gang der, siger de to købmænd, der lige nu er ved at planlægge åbningsdagen og -salget, som offentliggøres senere.

Læs om fantastiske oplevelser og events