Nyheder
imported

Nye visioner i Kalstrup

Vi er glade for at have fået muligheden for at lave et hus, der vil vække opmærksomhed i Danmark og internationalt, og hvor vi kan servicere vores kunder endnu bedre, fortæller indehaver Per Kalstrup om de nye visioner for Blokhus Shoppingcenter.

Blokhus:

Kalstrup i Blokhus vil gennem de næste måneder gennemgå en større forandring og udvidelse af den velkendte forretning. 

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse

Det har igennem længere tid har været et ønske for ægteparret Tine og Per Kalstrup, men også for Spar Hvetbo Fonden der ejer Blokhuset, at forstærke udviklingen af butiksmiljøet i byen. – Det har været et overordnet mål for alle parter at skabe en endnu stærkere forretning på Blokhus torv, med et koncept der vil brande forretningen og byen endnu stærkere, fortæller indehaver Per Kalstrup.

Et innovativt koncept – livsstilshus

Kalstrup udvider forretningen til over 2000 kvm., der fordeler sig over flere etager, hvor der også er lagt vægt på spændende indretning. Indehaverne Tine og Per glæder sig til, at de sidst i marts 2015, kan byde velkommen til en stor forretning, som kommer til at være en blanding af livsstil, mode og interiør af høj kvalitet.

– Ideen er at skabe et livsstilshus med mode, interiør, møbler og delikatesser, hvor kunderne kan nyde en kop kaffe eller et glas vin i en lille cafe på 1. sal, mens de shopper, fortæller Tine.

– Vi laver shop in shops med bla. Ralph Lauren, Hackett, Gant og State of Art, så vores leverandører får mulighed for at vise deres varer i eget univers og det samme vil gøre sig gældende i møbel og interiør afdelingen på 1. sal. Vi er glade for at have fået muligheden for at lave et hus, der vil vække opmærksomhed i Danmark og internationalt, og hvor vi kan servicere vores kunder endnu bedre, udtaler Per.

En tilfreds bestyrelse

Fra Spar Hvetbo Fondens bestyrelse fortæller Mogens Fransen og Christian Hem, at bestyrelsen er optaget af udviklingen i den store bygning, og ser tilbage med tilfredshed på de møder, der den sidste tid har været afholdt med Tine og Per, med det mål at sikre forsat vækst i turistbyen. Mogens Fransen forklarer at med dette nye forretningskoncept, vil alle lokaler i Blokhuset være fyldt med en stor variation af shopping muligheder, avis- og medieproduktion og kontorer. Per Kalstrup er dog altid åben for nye koncepter, der kan bidrage til fortsat udvikling af Blokhus Shoppingcenter. – Vi har bla. stor efterspørgsel på butik med skønhedsprodukter og personlig pleje, afslutter han.

Læs om fantastiske oplevelser og events