Nyheder
imported

Nyhed: Julemændene ankommer den 1. november

Fredag den 1. november åbner Skulpturparken Blokhus for Magisk Jul. Der bliver julemandstræf, julemarked, hestevognsture og masser sang og musik til den eventyrlige indvielse af det magiske juleshow.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Oplev magien og den eventyrlige julestemning når Kulturhuset og Skulpturparken Blokhus fra den 1. november er julepyntet med imponerende dekorationer og mere end 1 million julelys. – Vi slår dørene op for Magisk Jul med juleindvielse fredag den 1. november, fortæller Direktør Palle Jensen begejstret. Fra klokken 16.00 bliver der musikoptræden af Brovst Pigegarde, Julemandstræf af Nordjyske Julemænd, tale v/borgmester Mogens Gade, koncert med Gospelation, ponyhestevognsture for de små – og så tænder Skulpturparken det 17,5 meter høje juletræ kl.17.00.

Nyhed: 650m2 stort og indendørs julemarked

– Oplev også vores ny-opførte markedsarkade på hele 650m2 bestående af et imponerende og indendørs julemarked. Her kan du slet ikke undgå at komme i julehumør, når du bevæger dig rundt mellem de pyntede små butikker. Her tilbydes alt fra unik julepynt, brugskunst og julegaver til lokale specialiteter, lys, kunst og dekorationer, forklarer Palle Jensen.

Millioner af julelys

Skulpturparken julepyntes igen i år efter alle kunstens juleregler. Hele parken oplyses af en million af julelys i et væld af farver og udformninger – bl.a. en lysende juleallé, et 17 meter højt juletræ, julekaner, rensdyr, guldkareter, snemænd, julemænd, blinkende julestjerner, kæmpe glaskugler, smukke røde julehjerter og meget mere.  – Årets store og smukke Vikinge-sandskulpturer er oplyst med kulørte julelys, som skifter farve, og parkens andre enestående kunstværker og skulpturer er flot forenet med den unikke juleudsmykning og et imponerende lyd- og lysshow, siger Palle Jensen, der forsikrer, at den over 20.000 m2 store skulpturpark ganske enkelt vil emme af ægte julehygge i særklasse.

Aktiviteter, events og madoplevelser

Igen i år bliver der mulighed for at deltage i Magisk Firma Julefrokost med entré til Magisk Jul, men derudover byder efteråret også på koncert med ”Danmarks John – en hyldest til John Mogensen og Four Jacks”, fredag den 25. oktober i Kulturhusets koncertsal. – Vi har også nye tiltag på menuen. Bl.a. serverer vi nu hver lørdag ”Brunch & Bryg”, søndage i oktober byder på ”Søndagsfrokost til specialpris” med mindst 30 retter, og så har vi en imponerende Vildtbuffet i efterårsferien den 17. oktober og 18. oktober – hvor alverdens godt fra efterårsskoven indgår, afslutter Palle Jensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events