Blokhus

Otte år med sko i Hune

Nord Skos fødselsdag fejres med outlet og gode rabatter
Nord Sko

Nord Sko går påsken i møde med et udvidet sko-outlet, hvor du kan finde alverdens sko til gode priser, Hele påsken kan du ydermere spare 20 % på alle ikke i forvejen nedsatte varer, dog ikke på brugskunst og smykker.
Udover gode rabatter finder du i den populære skobutik også modetøj til kvinder samt lækket og moderigtigt brugskunst. – Ligesom nethandel er en stor del af forretningen, har vi med tøj og brugskunstdelen nu flere ben at stå på. Men det er helt klart stadig sko, som vi er bedst til, og det bliver vi ved med at være, fortæller indehaver, Rikke Gellert.

8-års fødselsdag

Nord Sko kan nu fejre 8-års fødselsdag i Hune. – Vi havde sommerhus heroppe, og en dag vi var ude og gå en tur, så jeg et ledigt lokale.

Der er ikke langt fra tanke til handling ved mig, så inden jeg vidste af det, åbnede jeg butik i Hune. I første omgang dog en sommerbutik, da jeg dengang også var kørende sælger, fortæller Rikke Gellert til Blokhus Avis.

Åbningen skete i et mindre lokale på den anden side af vejen i forhold til den nuværende forretning i Hune. – Men jeg kom til at mangle kvadratmeter, og efter to år flyttede vi ind i vores nuværende lokaler på Vesterhavsvej 23, fortæller Rikke.

Større kundekreds

Gennem årene har Nord Sko fået en stadig større kundekreds og dette har de sociale medier bestemt også været behjælpelig med. Det nyeste tiltag i butikken er, at Nord Skos Facebook side er blevet en stor del af det at drive forretning. – Vi har stor succes med Ja Tak tilbud på Facebook, der er ingen tvivl om, at vores kunder altid gerne vil gøre en god handel, afslutter Rikke.

 

Nord Skov

Læs om fantastiske oplevelser og events