Det sker

Pandrup By Night med masser af underholdning

 | FOTO: Poul Nymark
Skarpe tilbud og koncerter

Pandrup Kaas Handel & Erhverv inviterer fredag 21. juli til en festlig By Night i Pandrup, hvor Bredgade omdannes til en gågade med plads til musik, bespisning, boder, oplevelser og underholdning, oplyser Lena Rodkjøbing, Næstformand for foreningen og indehaver af tøjforretningen Moster L.
– Det bliver en dag med liv og glade dage og masser af gode tilbud i butikkerne, som holder åbent helt til kl. 22.00, fortæller hun og tilføjer:
– Blandt andet får vi besøg af Tørvebisserne allerede kl. 16.00. De kommer og spiller gaden op til fest, og kl. 20.00 kommer Ole Gas Band og leverer musikunderholdning i topklasse med de gode gamle Kim Larsen klassikere, så der skal nok blive en helt fantastisk steming.

Liv i Bredgade

Der bliver masser af liv i hovedgaden denne fredag – også for børnene.
Pandrup får besøg af street-performer DynaMike, der blandt andet vil jonglere og gå på line, og han inviterer børnene til samme udfordringer sammen med feen Flora.
I år er der også arrangeret en dyst i guldgravning. I en container gemmer der sig en masse guldsten, som skal samles og så kan man få en præmie, som er en lille overraskelse.
Der er selvfølgelig også hoppeborge, og flere lokale foreninger vil have boder med blandt andet tombola.
Handelsstandsforeningen serverer god mad og drikkevarer på Sparekassetorvet, hvor koncerterne også finder sted.
– Så kig endelig forbi til en festlig dag og aften med masser af skarpe tilbud i butikkerne, siger Lena Rodkjøbing. Pandrup By Night er en fast tradition og har været det igennem flere år. Så der vil som altid være liv og glade dage, og vi ser frem til de mange besøgende.

Gratis biograftur

Handelsforeningen gør også opmærksom på, at man som et ekstra godt tilbud i juli, kan se film i Pandrup Kino helt gratis hver torsdag kl. 14. Her viser biografen gode aktuelle børnefilm.
-Så tag børnene med til Pandrup og lad dem se film mens de voksne går på shopping, afslutter Lena Rodkjøbing.

Læs om fantastiske oplevelser og events