Blokhus

Plads fundet til Hune Boldklub

 | FOTO: ARKIVFOTOS
Ny boldbane, klubhus og indendørs idrætsfaciliteter er på tegnebrættet til foreningen
Hune rundkørsel

Nu er der godt nyt for Hune Boldklub, som i et stykke tid har været hjemløse, da de har manglet både en fodboldbane og et klubhus.

Klubben var tvunget til at flytte, da der på arealet som tidligere blev anvendt til boldbane, nu er ved at blive opført den nye XL Byg.
Det er de 2 ejere af Fun Art Blokhus – Kim Godiksen og Jens Boelskifte, som er kommet foreningen til undsætning og har indvilliget i at hjælpe boldklubben med en løsning.

Funart

-Faktisk har Jammerbugt Kommune rettet henvendelse til os, og spurgt om vi havde mulighed for at hjælpe med en løsning, siger Jens Boelskifte.
Derfor har de investeret i ejendommen beliggende på Vesterhavsvej 89, som ligger tæt op ad arealerne, som Fun Art er blevet etableret på. Til den nyligt erhvervede ejendom hører der 10 hektar jord med og det er noget af det jordareal, der skal anvendes til boldbane.

-Selvfølgelig betyder det også, at vi i forbindelse med handlen har fremtidssikret eventuelle udvidelser af Fun Art, hvis der skulle opstå behov for det på et eller andet tidspunkt, siger Kim Godiksen.

Derudover oplyser ejerne, at det er planen at bygningerne rives ned, og der i stedet skal opføres et klubhus samt en hal til indendørs idrætsfaciliteter.

-Og så skal vi naturligvis også have alle tilladelser på plads inden vi igangsætter processen, afslutter Jens Boelskifte.

Læs om fantastiske oplevelser og events