Nyheder
imported

Rekordstor deltagelse til nordjysk mountainbikeløb

Flere end 600 ryttere deltog i lørdagens store mountainbikeløb i Saltum-området, der trods regnvejr blev en stor succes. Nu udvider Beierholm konceptet til Aarhus og Sjælland.

2016-udgaven af Beierholm MTB er netop blevet afviklet med start i Saltum mellem Blokhus og Løkken på den nordjyske vestkyst. Og løbet blev trods vejrgudernes lune det hidtil bedste og største. Starten for den længste rute på 75 km gik lørdag formiddag kl. 10, og i alt deltog 620 ryttere fra nær og fjern:

– Det blev igen i år et fantastisk løb – denne gang med flere deltagere end nogensinde. Det viser, at vi satsede rigtigt, da vi for 5 år siden besluttede at lave vores første mountainbike-arrangement, siger partner og statsautoriseret revisor Thomas Skou Jacobsen fra Beierholm i Aalborg, der både var vært og bød velkommen og samtidig selv deltog i løbet og fik en samlet 25. plads på 30 km ruten.

Det er 5. år i træk, at revisionsfirmaet Beierholm arrangerer MTB-løbet. Det er hvert år sket i samarbejde med den lokale cykelklub Saltum Trim, der i år havde over 100 personer involveret i afviklingen, herunder både frivillige, hjemmeværnet, samaritter m.fl. Flere medlemmer af Saltum Trim kørte ruterne både fredag aften og lørdag morgen for at sikre, at ruten var intakt.

De mange deltagere havde på forhånd valgt en rute på enten 75 km, 45 km eller 30 km. Det halvdårlige vejr satte dog sit præg på dette års tider:

– Det eneste, der ikke kommer til at sætte rekord i år, er tiderne. Regnen gjorde, at underlaget var tungt flere steder, og det er sværere og mere teknisk krævende at komme hurtigt op af bakkerne, når de er våde og fedtede. Men heldigvis kan de fleste ryttere jo netop godt lide udfordringer, fortsætter Thomas Skou Jacobsen. 

Beierholm vil nu sprede den nordjyske MTB-succes til andre landsdele. Således afholder Beierholm i 2016 et tilsvarende løb i Aarhus og i Avnstrup på Midtsjælland. Læs mere på www.beierholm-mtb.dk.

Fakta om Beierholm MTB 2016

Beierholm MTB afholdes i 2016 for 5. år i træk i det naturskønne og bakkede kystnære landskab omkring Saltum. Løbet har i år flere end 600 MTB-kørere til start inden for ruter på 30km, 45km eller 75km og fire individuelle klasser: Mænd fra 18-50 år, mænd fra 51+, kvinder fra 18-50 år og kvinder fra 51+. Løbet afvikles lørdag den 16. april 2016. Løbet arrangeres i samarbejde med den nordjyske MTB-klub Saltum Trim

 

Læs om fantastiske oplevelser og events